Get Shit Done 1-op-1 coaching programma

Ik help jou als solopreneur in 3 maanden naar een bedrijf als een geoliede machine waarin jij als ondernemer de baas bent van je agenda, energie en omzet bent. 

 

Heb jij ook al vaak gedacht dat het over enkele weken wel rustiger wordt en je dan eindelijk eens je ideëen écht gaat uitwerken? Je gaat dan niet langer uitstellen en je administratie netjes bijhouden. Maar…helaas komt dit magische moment er nooit. Je hebt thuis en professioneel heel wat ballen hoog te houden en dat overweldigd je. 

Je zou het liefste van al even op de “pauze” knop willen drukken zodat alles even stopt. Je wil veel liever meer tijd besteden aan de zaken doen waar je gepassioneerd door  bent met veel goesting en die je zaak laten groeien. Aan het einde van de dag wil je tevreden terugkijken op een fijne werkdag waarin je een stapje dichter staat bij je doelen. 

Misschien herken je het volgende wel: 

 • Je bent met volle overtuiging in het ondernemerschap gestapt om meer vrijheid te ervaren maar dat valt nu toch dik tegen. Je vraagt je af hoe andere het in godsnaam allemaal bolwerken. 
 • Je werkt lange werkweken en graag maar haalt er naar je gevoel te weinig uit. 
 • Je bent gepassioneerd door wat je doet maar vind de rompslomp die komt kijken bij het ondernemerschap vervelend 
 • Je zorgt niet goed voor jezelf: je eet soms je avondeten achter je bureau of ligt in je bed nog te piekeren over je zaak.  

Zo voelde ik me ook enkele jaren terug.

Ik combineerde een job in loondienst en een eigen bedrijf en als snel werd het me allemaal te veel. Ik bereikte de resultaten niet die ik wilde en voelde me bovendien richting burn-out gaan… 
 
Ik weet hoe het voelt om hierop helemaal vast te lopen. Te panikeren als je ‘s ochtends je laptop opent. Je constant overweldigd voelen en daarom je taken gaan uitstellen maar je tegelijk heel schuldig te voelen hierover. 
 

Jij wilt graag…

meer structuur, efficiëntie en organisatie zodat je meer rust in je hoofd krijgt én gaat groeien met je zaak. Je wilt het niet allemaal alleen uitzoeken en uren verliezen met Googelen hoe je je beter kunt organiseren of focussen. Je wilt iemand die je helpt en een schop onder de kont geeft. 
 

Laat jij ook kansen liggen door je chaotische manier van werken?

Ik zie heel veel ondernemers die ontzettend goed zijn in hun vak maar doordat ze chaotisch zijn en ongeorganiseerd te werk gaan, laten ze heel wat kansen liggen. Je bedrijf geraakt nooit echt van de grond of misschien heb je wel net te veel klanten en krijg je het niet allemaal gebolwerkt. 

Soms wil je gewoon even dat de hele mallemolen zou stoppen… Zonde! Helaas is er geen magisch moment waarop het plots rustiger zal worden, het wordt enkel lastiger als je bedrijf wilt laten groeien maar er geen structuur is. 

Je weet wie je klanten zijn, je weet dat je wilt groeien met je zaak maar je wilt niet dat je bedrijf je hele leven is. Je wilt ook tijd voor een privé leven en gewoon doen wat je leuk vind! 

Stel je eens voor hoe het zou zijn als…

 • Je aan het einde van de week een voldaan & relaxed gevoel hebt omdat je alle belangrijke taken hebt afgerond.
 • Je ten allen tijde overzicht en focus hebt.
 • Meer tijd & rust voor de zaken die er echt toe doen zoals tijd met familie en vrienden.
 • Een realistische tijdsplanning waardoor je nooit meer in tijdsnood komt en grip op je tijd hebt.
 • Bereiken van je grootste dromen en doelen door het opmaken van een haalbaar stappenplan.
 • Een mooie omzet die voortkomt uit je ideale klanten die waarderen  wat je doet.

Misschien heb je al eens een cursus time management gevolgd of gebruik je een planner. Je werkt misschien al met een freelancer die enkele taken van je overneemt. Of je hebt een fancy productiviteitstool maar geraakt er eigenlijjk niet aan uit. Vaak zijn deze zaken maar klein stukjes van de puzzel. 

Het gaat ook over of je de juiste taken doet die bijdragen tot je doelen, op welke manier je je tijd besteedt of je efficiënt werkt en hoe het zit met je werkplezier en energie. In mijn traject focus ik op deze gehele puzzel van alle deeltjes. 

Ik ben een workaholic en had zoals veel mensen geen idee hoe ik mijn werk efficiënt kon inplannen als diëtiste en dat gaf me veel stress. Gelukkig heeft Elisa mij geholpen. Ze is een echte professional en denkt steeds mee met jouw situatie. Ze laat jou zoeken naar een productieve manier van werken die bij jou past. Hierdoor heb ik een plan waar ik altijd op kan terugvallen als het minder goed gaat met mijn focus & structuur en heb ik ook meer vrije tijd. ik weet nu exact wat ik moet doen om mijn zaak te laten groeien!
Lore
Diëtiste

Welkom bij het Get Shit Done programma!

In dit programma gaan we in 3 maanden jouw bedrijf naar het volgende niveau brengen: meer gestructureerd & georganiseerd met duidelijke doelen en focus. Ik ben als coach jouw sidekick en klankbord om je hierin te ondersteunen, every step of the way!

De voordelen van het programma: 

 • In 3 maanden gaat jouw zaak een enorm stap vooruit zetten: meer organisatie, efficiëntie, structuur, strategie en focus
 • Meer plezier en voldoening uit je werk halen
 • Je mindset herprogrammeren zodat je jezelf niet verder saboteert
 • Je tijd, verdienmodel en aanbod strategisch inzetten zodat je omzet groeit
 • Meer rust in je hoofd omdat je weet dat alles in je bedrijf vlot loopt
 • Een persoonlijk traject op maat van jouw persoonlijkheid, doelen en bedrijf
 • Accountability: we gaan op jouw tempo en ik geef je een schop onder de kont of druk net op de rem als ik voel dat dit nodig is.

Het programma is ideaal voor jou als je:

 • Een solopreneur bent die alleen of met een klein team (van freelancers) werkt
 • Op zoek bent naar een coach die jouw persoonlijk coacht. Jij wilt niet in groep gecoached worden of niet de zoveelste cursus kopen die dan blijft liggen.
 • Met volle overtuiging en passie ondernemer bent die al minimum 1 jaar bezig is.
 • Je wilt groeien met je bedrijf maar hebt daar geen burn-out voor over.
 • Echt klaar bent om actie te ondernemen en je organisatie onder de loep te nemen
 • Chaotisch en/of creatief bent en worstelt met thema’s zoals focus, structuur, planning, uitstelgedrag, perfectionisme, “nee” zeggen, doelen behalen, je overweldigd voelen, prioritiseren en time management

Hallo, ik ben Elisa, jouw structuur coach!

Mijn vrienden zouden mij omschrijven als iemand heel gedreven die weet wat ze wil. Iemand enthousiast, goedlachs en met veel energie. Een teamplayer die andere in beweging kan brengen en impact heeft op een groep. Ze zouden waarschijnlijk ook zeggen dat ik goed advies kan geven, weinig geduld heb en heel erg hangry kan zijn. Als ze een issue hebben, bellen ze mij want ik weet altijd wat te doen.

Ik heb zelf gewerkt in grote bedrijven, bij start-up’s en 2 bedrijven opgericht. Tijdens de oprichting van mijn 1e bedrijf, in combinatie met een job in loondienst werd het me allemaal te veel: ik evolueerde richting een burn-out.

Ik had geen andere keuze dan te leren hoe ik productief, georganiseerd en efficiënt kon werken maar vond hier heel weinig resources over. Enkele time management tips gingen me niet verder helpen…

Na jarenlang zelf researchen, experimenteren en kennis vergaren ontwikkelde ik mijn eigen methode.

Bij veel solopreneurs merk ik een sterk verlangen naar vrijheid. Ik vind het zo jammer om te zien dat gepassioneerde ondernemers die echt goed zijn in hun vak, dit niet bereiken door een gebrek aan deze ondernemers skills. Je kunt het immers leren om meer gestructureerd door het leven te gaan! 

En daar ga ik jou bij helpen. Door mijn eigen methode toe te passen bij de opstart van mijn bedrijf had ik na minder dan 6 maanden al een uitverkochte lancering, 10k omzet/ maand en ging ik van 500 naar 1500 volgers. Bovendien ging ik van 65u werken naar 30u werken per week op enkele maanden.

Ik werk hierbij jaarlijks 3 maanden vanuit het buitenland zonder aan omzet in te boeten. In die 30u manage ik mijn eigen bedrijf met gemiddeld zo’n 15-tal coaching klanten tegelijk en beheer ik 4 andere bedrijven als online business manager.

En dat allemaal met veel plezier, rust en vertrouwen. Ik geloof er heilig in dat dit niet had gekund zonder focus, strategie, structuur en planning. Ook jij kunt dit, en ik kan je vertellen hoe.

Als structuur coach en online business manager weet ik exact waar jij tegenaan loopt en wat er nodig is om jou als ondernemer en je zaak naar het volgende niveau te brengen.

Deze mensen gingen je voor:

Ik volgde het 'Get Shit Done' coachingsprogramma bij Elisa, waarbij ik wekelijks privécoaching kreeg en ook toegang tot verschillende modules rond oa. focus, productiviteit en planning. Toen ik instapte was ik net de overstap van zelfstandige in bijberoep naar zelfstandige in hoofdberoep aan het maken en dat kan best overweldigend en stresserend zijn. Elisa heeft me enorm geholpen om de touwtjes van mijn eigen planning in handen te houden, om heldere doelen te stellen en om beter om te gaan met overwhelm. Dankzij Elisa kan ik mij nu beter focussen tijdens het werken, heb ik een veel betere structuur bij het werken én vooral: ik voel me veel rustiger terwijl ik doe wat ik moet doen! Mijn dagplanning komt nu overeen met mijn ideale dag! Dankjewel Elisa!
Fantina Van Berendoncks
Pilates instructrice & copywriter
5/5
 Ik heb het gevoel dat ik enorm veel "wijzer" ben geworden over mijn manier van werken. Ik wist wel waar ik mee worstelde, maar ik wist niet HOE ik het moest aanpakken en dankzij jou heb ik daar al veel beter zicht op en heb ik hands-on tips over hoe ik concreet aan de slag kan! Ervoor had ik het gevoel dat ik niet het maximale uit mezelf kon halen door mijn manier van werken. Elisa heeft ervoor gezorgd dat ik met praktische en onmiddellijk implementeerbare tips heel doelgericht en efficiënter aan de slag kan gaan. (Olivia, schoenenontwerpster)
5/5
Ik geef Elisa een 10/10 als coach! Ze gaf heel veel inzichten en tips die ik meteen praktisch kon toepassen. Geen onnodige blabla maar to the point. Dat had ik nodig ! Het altijd “druk druk druk” zijn is voor mij gestopt en door mijn focusuren kan ik werken aan de zaken die belangrijk zijn voor mij en op die manier veel meer genieten van mijn zaak. Ik heb zelfs mijn collega’s geïnspireerd met mijn nieuwe manier van werken! Aanrader!
Liesbeth Vereecken
Ecologisch tuinontwerper
5/5

Er is een andere mogelijkheid dan je huidige manier van werken. Werken met focus, overzicht en rust. Een balans tussen je ambities, doelen en dromen maar ook plezier, ontspanning, tijd voor jezelf en je geliefden. Het Get Shit Done programma gaat je hierbij helpen om dit te bereiken want het is haalbaarder dan je denkt

"Ik ben zo dankbaar dat ik het gedurfd heb om eindelijk eens in mezelf en mijn productiviteit te investeren. Ik ben al een aantal jaren zelfstandig kapster maar er kon toch nog heel wat beter in het werken aan mijn bedrijf. Door Elisa heb ik geleerd hoe ik dit structureel kan inplannen en ook beter de balans kan bewaren tussen mijn privé en werk. Ik kan iedereen een Elisa aanraden in je leven!" (Esther, kapster)
"Door het traject van Elisa te volgen heb ik eindelijk het zelfvertrouwen gevonden om volledig te gaan voor mijn droom als zelfstandige. Voor het traject bleef ik hier maar over twijfelen, maar samen met Elisa heb ik een stappenplan opgesteld en nu is het zo ver! Door haar heb ik mijn doelen behaald en werk ik met meer focus, overzicht en rust. Eeuwige dank!!" (Marie, copywrter)
Ik ben superblij met de begeleiding van Elisa. Ik heb er heel veel praktische tips uitgehaald die me echt helpen om beter en efficiënter te werken. Als het druk is, kan ik hier steeds naar teruggrijpen. Ook het opstellen van mijn doelen was voor mij een eye-opener. Heel erg bedankt Elisa!" (Lore, diëtiste)
Previous
Next

Waaruit bestaan de modules in dit traject

Je doelen bereiken

We gaan kijken naar jouw business en waar je naartoe wilt. Vandaar gaan we haalbare doelen stellen en gaan we regelmatig evalueren en terug bijsturen zodat je écht resultaat behaalt.

Een flow mindset ontwikkelen

We gaan onderzoeken welke overtuigingen jou helpen en welke jou tegenhouden en hoe je deze kunt gaan veranderen. Van een busy mindset ga ik je naar een flow mindset brengen.

Een planning die past bij jouw leven

Ik help je in de zoektocht naar een planning die past bij jouw levensstijl en persoonlijkheid. Op deze manier creëer jij grip op je tijd.

Van focus een gewoonte maken

Je gaat aanleren welke structurele aanpassingen er nodig zijn om je beter te kunnen focussen. Ik leer je ook hoe je eindelijk van al die afleidingen zoals je gsm & mail kunt afgeraken.

Je business efficiënter maken

Ik neem samen met jou je hele business en takenpakket onder de loep en we ontwikkelen een strategie om je business meer automatisch en efficiënt te laten draaien.

Je energie strategisch inzetten

Je leert hoe je meer "nee" kunt zeggen en je eigen energie kunt managen zodat je productief kunt maar ook in rustmodus kunt gaan wanneer je dit nodig hebt. Altijd maar doorgaan is niet het antwoord!

Beter omgaan met je uitstelgedrag

Ik toon jou hoe je ervoor kunt zorgen dat je eindelijk taken gaat afwerken die je uitstelt. Perfectionisme, faalangst of afleiding? Klaar daarmee!

Vrijheid

Zodat jij groeit met je bedrijf en tegelijkertijd rust en vrijheid ervaart.

Wat kun je verwachten uit het coaching traject?

Een blijvende verandering

Door je nieuwe mindset, manier van werken & focusplan heb je steeds een stevige basis waar je kunt op verder bouwen. Een investering waar je zowel privé als professioneel nog lang de vruchten van zult plukken!

Helderheid

Meteen in onze eerste sessie starten we met het bepalen van jouw doelen en van daaruit gaan we ook de prioriteiten gaan bepalen. Op deze manier heb jij altijd helder  waar jouw kostbare tijd en energie naartoe mag gaan. 

Persoonlijke begeleiding

Ik ben beschikbaar voor al jouw kleine & grote vragen en je kunt me alles doorsturen om feedback op te krijgen. We spreken elkaar regelmatig zodat je steeds vooruitgang blijft boekt.

Accountability

Als coach is jouw succes mijn grootste drijfveer! Ik ben die stok achter de deur die je een liefdevolle schop onder de kont kan geven als dat nodig is of je kan wijzen op blinde vlekken in je gedachtengang.

Alle praktische informatie op een rijtje

wat is er inbegrepen in het traject

Opstart sessie van 1,5u

Hierbij duiken we helemaal in jouw bedrijf en je manier van werken. We maken een plan op voor de komende 3 maanden: op welke puzzelstukjes dien je te gaan focussen?

6 x 1u een 1-op-1 coaching sessie

Waarbij we uitgebreid het plan uit de opstart sessie bespreken en hoe je de modules kunt toepassen op jouw situatie. Hierin denk ik met je mee en gaan we strategische acties uitwerken. Na elke sessie krijg je heldere actiepunten om mee aan de slag te gaan.

Intensieve, doorlopende 1-op-1 support

Via chat en mail tijdens weekdagen. Je kunt bij mij terecht met al je grote en kleine vragen. Wekelijks check ik bij je in hoe het gaat.

Toegang tot de Get Shit Done School

7 keer een nieuw werkboek & videomodule met tips en oefeningen waar je levenslang toegang toe hebt en op je eigen tempo kunt doorlopen. Bovendien vind je hier ook nog extra templates en checklists rond plannen, doelen en focus.

Je ontvangt maar liefst 4 bonussen

Na je inschrijving ontvang je meteen 4 bonussen. Bekijk ze in detail hieronder.

Inschrijven is enkel mogelijk na een kennismakinggesprek.
Zo ben ik zeker dat er een match is en jij de resultaten bereikt die je wilt. 

Jouw investering in het traject:

Eenmalig

€1.299

3 termijnen

€433 / maand

6 termijnen

€216,60 / maand

Bonussen die je ontvangt na inschrijving

Een stappenplan om je omgeving te organiseren

(t.w.v. 37 euro): krijg jij weleens stress door alle rommel op je werkplek of kan je computer wel eens een opruimbeurt gebruiken? Met dit stappenplan gids ik je door de belangrijkste stappen voor een opgeruimde mentale, fysieke en digitale omgeving!

thuiswerken

Een werkboek over gewoontes

(t.w.v. 49 euro): we hebben allemaal wel zo onze goede en slechte gewoontes. Je hebt misschien al talloze keren geprobeerd om van die slechte gewoontes af te geraken, maar het lijkt je maar niet te lukken. In deze module toon ik je hoe je goede gewoontes kunt aanleren en slechte gewoontes kunt afleren, met inzichten vanuit wetenschappelijk onderzoek.

werken aan je bedrijf

Een lancering template

(t.w.v. 49 euro): een lancering van een nieuw product of dienst kan enorm stresserend zijn, waar start je in godsnaam? Met een degelijke planning en voorbereiding sta je meteen 10 stappen verder én wordt het aangenamer. In deze module toon ik je hoe ik dit aanpak.

Een overzicht van mijn 100 favoriete tools

(t.w.v. 37 euro): Ik deel met jou mijn 100 favoriete tools die ik regelmatig gebruik om zo uren per week te besparen en efficiënter te werken.

FAQ

Al jouw vragen over het Get Shit Done traject beantwoord!

In het groepstraject heb je zowel een persoonlijk element als een traject die je in groep doorloopt: je krijgt dezelfde inhoud maar minder persoonlijke begeleiding. Je kunt wel terecht in de besloten groep (waar je vragen kunt stellen of je ervaringen kunt delen) en er zijn ook tweewekelijkse groepscall waarin we dieper ingaan op de materie. Er zijn maximum 10 plekjes. Het prijskaartje is ook lager. In het 1-op-1 traject vind je het neusje van de zalm: Een volledig persoonlijk traject met maximale begeleiding wanneer jij er nood aan hebt. Je hebt tijdens weekdagen een rechstreeks lijntje met mij en kunt al je kleine en grote vragen met mij delen, ik kijk documenten na, denk met je mee en er zijn dubbel zoveel persoonlijke calls zodat je een dikke stok achter de deur bent om er echt mee aan de slag te gaan. Het prijskaartje is ook hoger.

Heel persoonlijk! Je ontvangt 7 keer  een nieuwe videomodule en werkboek met oefeningen. In onze online coaching sessies van 60 minuten bespreken we de inhoud van de videomodule, de bijbehorende oefeningen en denk ik met je mee hoe jij alles kunt gaan toepassen in je dagelijkse leven en organisatie. Daarnaast volg ik ook jouw doelen mee op en pas ik het programma waar nodig aan op jouw behoeftes. Ik ben ook beschikbaar tussentijds voor al je grote en kleine vragen via Whatsapp en mail. Daar kun je binnen de 48h antwoord verwachten. 

Het gehele traject duurt 3 maanden. Je ontvangt 7 keer een nieuwe videomodule en werkboek met oefeningen. Dit zal telkens ongeveer een uur duren per week om te bekijken en aan te vullen. Daarna bespreken we deze module en de oefeningen in onze  coaching sessie van 60 minuten.  Ik zou dus rekenen op gemiddeld zo'n 1,5u per week dat je bezig bent met de oefeningen en coaching. Dit klinkt misschien veel maar dit is een investering om meer tijd te gaan besparen. Het is natuurlijk de bedoeling dat je door dit traject te gaan volgen net bewuster wordt van je tijdsbesteding en ook tijd gaat besparen.

Klopt! Om zowel voor jou als mij tijd te besparen, gebeuren de sessies via videocall en ben ik daarnaast bereikbaar via mail en Whatsapp voor al je grote & kleine vragen.

Een computer, laptop of tablet met internetverbinding en een webcam.

Voor alle mensen met een eigen bedrijf (in hoofd-of bijberoep). Tot mijn klanten behoren kennisondernemers (zoals bv. coaches, consultants en marketeers) maar ook creatieve ondernemers (zoals bv. fotografen, copywriters en illustrators) online ondernemers, CEO's in een start-up of scale-up en eenmanszaken. Behoor je hier niet toe maar wil je ook graag meer focus & planning? Contacteer me voor de mogelijkheden via een e-mail naar elisa.vergote@ludens-coaching.be

Jazeker, ik stuur je bij inschrijving een factuur op. Het is ook mogelijk het traject in 2 of 3 termijnen te betalen. Daarnaast geef ik je ook een "niet tevreden, geld terug" garantie.

Dat kan eventueel maar is te bekijken per persoon. Contacteer me voor de mogelijkheden via een e-mail naar elisa.vergote@ludens-coaching.be en ik bekijk graag met jou als er een match is. Elk traject is persoonlijk dus we vertrekken vanuit jouw situatie & noden.  

Ik bied je steeds verschillende methodes aan zodat jij kunt gaan experimenteren en evalueren wat je nodig hebt om gefocust & gestructureerd te werken. Als coach ken ik de voor- en nadelen van elke methode en de belangrijkste valkuilen zodat jij meteen kunt experimenten met methodes die passen binnen jouw bedrijf en jouw persoonlijkheid.

Mindset - productiviteit - planning- focusgewoontes - uitstelgedrag - breinvriendelijk werken - perfectionisme - grenzen stellen - energy management - automatiseren van je taken - tools & systemen - doelen stellen - je overweldigd voelen - je ideale tijdsbesteding - je eigen productief ritme.

Ik leer jou mijn framework aan om optimaal gebruik te maken van je tijd. Daarnaast gaan we vooral veel experimenteren, jezelf beter leren kennen, nieuwe gewoontes ontwikkelen, de organisatie van je bedrijf onder de loep nemen en denk ik met je mee als je tegen bepaalde issues aanloopt. 

Yes, de videomodules en de werkboeken zijn voor jou dus je kunt deze eindeloos opnieuw gebruiken. Ook de coaching sessies worden opgenomen dus deze kun je ook later nog eens opnieuw bekijken.

Is er nog iets onduidelijk of heb je een vraag? Stuur me gerust een mail en ik help je graag verder: 

elisa.vergote@ludens-coaching.be

Als je niets verandert aan je manier van werken, zul je je gestrest blijven voelen en je doelen niet bereiken. Het zal niet plots magisch rustig worden.

Jij hebt alles in huis voor een succesvol bedrijf. Alleen is het nu tijd om slimmer te gaan werken en niet harder. En met deze strategie kan ik je helpen!

Plan een kennismaking in en dan kijken we samen waar je op dit moment staat, waar je naartoe wilt en hoe je daar kunt geraken. We kijken daarbij ook als het slim is om het Get Shit Done programma te volgen in jouw situatie.

No worries, het gesprek is 100% vrijblijvend.

Niet helemaal gevonden wat je zoekt op deze pagina? No worries. Ik bekijk graag met jou de mogelijkheden voor een oplossing op maat in een kennismaking.

Top