1-op-1 Coaching

Want het is tijd om van jouw structuur het geheime wapen van je groei te maken.

Eerlijk is eerlijk: er zullen altijd meer to-do’s zijn dan tijd. Maar als je je volle capaciteit gebruikt om telkens het volgende hoogdringende vakje af te vinken, krijgt groei geen kans. En dat begint te wringen. Het is tijd om achter de schermen te duiken.

Wat hier gebeurt, levert zelden likes of bewonderende blikken op—structuur is op zijn best als geheim wapen. Je neemt de volledige binnenkant van je business onder handen; wie langs loopt, merkt er weinig van.

Maar wie in je business zit en wie als klant binnenkomt, zal het geweten hebben: er zal een duidelijker parcours zijn, met doelen en prioriteiten. Meer plaats ook, voor creativiteit, voor groei en voor rust.

Om je business de binnenkant te geven die ze nodig heeft, heb je een extra perspectief nodig. Iemand die ziet wat je business uniek maakt, maar ook waar beproefde werkwijzen kunnen helpen. Jup, dat is waar ik op tafel spring.

Ik ben je persoonlijke gids richting de geknipte structuren, processen en tools. Zo kan je business jou uit de wind zetten, en heb jij tijd en ruimte om te groeien.

Benieuwd of 1-op-1 coaching iets voor jou is?

Wat mijn aanpak kan betekenen voor jouw business (en hoofd)

Wat klanten vertellen bij een intake

Wat ze zeggen na een samenwerking

Helemaal voor jou

Want je groeit boven je huidige capaciteit, en dat is helemaal in lijn met je ambities. Tegelijk ben je het beu om te piekeren over je aanpak. Het is tijd voor maatwerk. En daarvoor heb je een extra perspectief nodig, want structuur brengen mag dan niet je sterkte zijn; het is té belangrijk om te DIY’en.

Je wil je volgende vier kwartalen op een A4’tje kunnen tekenen, met doelen, rollen en prioriteiten. Je wil een shortcut naar antwoorden op vragen als ‘wat zal ik als volgende uitbesteden?’ ‘Hoe start ik een passieve inkomstenbron?’ ‘Hoe bereid ik me voor op de lancering van een podcast?’ ‘Hoe kan ik mijn mindset blocks ombuigen tot mindset boosts?’ ‘Waar wil ik binnen twee jaar staan?’

Je kijkt uit naar de rust die de antwoorden je zullen geven.

Wat je krijgt

We kijken de knelpunten eerlijk in de ogen en stippelen een plan uit op jouw maat. Dat voeren we uit in haalbare stappen, met coaching calls en ondersteuning via WhatsApp tussendoor. Zes videomodules over onmisbare ondernemersskills en hoe ze te trainen, kan je op eigen tempo bekijken.

Kick-off sessie

In een diepgaande sessie van 1,5 uur stellen we doelen en ontwikkelen we je visie.

5/7 Elisa op speed dial

Om je transformatie alle kansen te geven, ben ik tijdens werkdagen bereikbaar met kordate antwoorden op jouw vragen.

6 coaching calls

Elke twee weken spreken we een uur online, om je business en mindset stap voor stap op het niveau van je ambities te brengen.

Videomodules

In zes videomodules komen fundamentele skills voor succesvol ondernemen aan bod. Om te bekijken op je eigen tempo, en je te inspireren tussen onze coaching calls door. 

Skill 1 — Plannen kan je leren

Skill 2 — Ontwikkel je focusgewoontes

Skill 3 — Mindset

Skill 4 — Efficiënt vs. effectief werken

Skill 5 — Batterijmanagement

Skill 6 — Uitstelgedrag aanpakkenKick-off sessie

Doelen stellen en je visie ontwikkelen

Skill 1

Plannen kan je leren

Skill 2

Ontwikkel je focus gewoontes

Skill 3

Mindset, overwhelm en perfectionisme

Skill 4

Efficiënt vs. effectief werken

Skill 5

Batterijmanagement

Skill 6

Uitstelgedrag aanpakken

Bonussen die je ontvangt na inschrijving

Een stappenplan om je omgeving te organiseren

(t.w.v. 37 euro): krijg jij weleens stress door alle rommel op je werkplek of kan je computer wel eens een opruimbeurt gebruiken? Met dit stappenplan gids ik je door de belangrijkste stappen voor een opgeruimde mentale, fysieke en digitale omgeving!

thuiswerken

Een werkboek over gewoontes

(t.w.v. 49 euro): we hebben allemaal wel zo onze goede en slechte gewoontes. Je hebt misschien al talloze keren geprobeerd om van die slechte gewoontes af te geraken, maar het lijkt je maar niet te lukken. In deze module toon ik je hoe je goede gewoontes kunt aanleren en slechte gewoontes kunt afleren, met inzichten vanuit wetenschappelijk onderzoek.

werken aan je bedrijf

Een lancering template

(t.w.v. 49 euro): een lancering van een nieuw product of dienst kan enorm stresserend zijn, waar start je in godsnaam? Met een degelijke planning en voorbereiding sta je meteen 10 stappen verder én wordt het aangenamer. In deze module toon ik je hoe ik dit aanpak.

Een overzicht van mijn 100 favoriete tools

(t.w.v. 37 euro): Ik deel met jou mijn 100 favoriete tools die ik regelmatig gebruik om zo uren per week te besparen en efficiënter te werken.

Je investering in
het traject

Eenmalig
€2697

4 termijnen
€675/ maand

6 termijnen
€450/ maand

“Elisa is goed in het begrijpen waar je knelpunten zitten en reikt je dan ook de juiste duidelijke tools aan.”
– Sophie (marketeer)

Klaar voor structuur als jouw geheim wapen?

FAQ

Al jouw vragen over het Get Shit Done traject beantwoord!

Hoe persoonlijk is het traject?

Heel persoonlijk! Je ontvangt 6 keer  een nieuwe videomodule en werkboek met oefeningen. In onze online coaching sessies van 60 minuten bespreken we de inhoud van de videomodule, de bijbehorende oefeningen en denk ik met je mee hoe jij alles kunt gaan toepassen in je dagelijkse leven en organisatie. Daarnaast volg ik ook jouw doelen mee op en pas ik het programma waar nodig aan op jouw behoeftes. Ik ben ook beschikbaar tussentijds voor al je grote en kleine vragen via Whatsapp en mail. Daar kun je binnen de 48h antwoord verwachten. 

Hoeveel tijd kost het traject voor mij?

Het gehele traject duurt 4 maanden. Je ontvangt 6 keer een nieuwe videomodule en werkboek met oefeningen. Dit zal telkens ongeveer een uur duren per week om te bekijken en aan te vullen. Daarna bespreken we deze module en de oefeningen in onze  coaching sessie van 60 minuten.  Ik zou dus rekenen op gemiddeld zo’n 1,5u per week dat je bezig bent met de oefeningen en coaching. Dit klinkt misschien veel maar dit is een investering om meer tijd te gaan besparen. Het is natuurlijk de bedoeling dat je door dit traject te gaan volgen net bewuster wordt van je tijdsbesteding en ook tijd gaat besparen.

Gebeurt het traject online?

Klopt! Om zowel voor jou als mij tijd te besparen, gebeuren de sessies via videocall en ben ik daarnaast bereikbaar via mail en Whatsapp voor al je grote & kleine vragen.

Wat heb ik zelf nodig van materiaal?

Een computer, laptop of tablet met internetverbinding en een webcam.

Voor wie is het traject bedoeld?

Voor alle mensen met een eigen bedrijf (in hoofd-of bijberoep). Tot mijn klanten behoren kennisondernemers (zoals bv. coaches, consultants en marketeers) maar ook creatieve ondernemers (zoals bv. fotografen, copywriters en illustrators) online ondernemers, CEO’s in een start-up of scale-up en eenmanszaken. Behoor je hier niet toe maar wil je ook graag meer focus & planning? Contacteer me voor de mogelijkheden via een e-mail naar elisa.vergote@ludens-coaching.be

Kan het traject ook op factuur?

Jazeker, ik stuur je bij inschrijving een factuur op. Het is ook mogelijk het traject in 2, 3 of 6 termijnen te betalen. Daarnaast geef ik je ook een “niet tevreden, geld terug” garantie.

Ik ben nog geen zelfstandige of zelfstandige in bijberoep, is het traject dan ook voor mij?

Dat kan eventueel maar is te bekijken per persoon. Contacteer me voor de mogelijkheden via een e-mail naar elisa.vergote@ludens-coaching.be en ik bekijk graag met jou als er een match is. Elk traject is persoonlijk dus we vertrekken vanuit jouw situatie & noden.  

Hoe weet jij wat ik nodig heb als strategie?

Ik bied je steeds verschillende methodes aan zodat jij kunt gaan experimenteren en evalueren wat je nodig hebt om gefocust & gestructureerd te werken. Als coach ken ik de voor- en nadelen van elke methode en de belangrijkste valkuilen zodat jij meteen kunt experimenten met methodes die passen binnen jouw bedrijf en jouw persoonlijkheid.

Welke topics komen er aan bod in het traject?

Mindset – productiviteit – planning – focusgewoontes – uitstelgedrag – breinvriendelijk werken – perfectionisme – grenzen stellen – energy management – automatiseren van je taken – tools & systemen – doelen stellen – je overweldigd voelen – je ideale tijdsbesteding – je eigen productief ritme.

Is er een specifieke methode die ik ga aanleren?

Ik leer jou mijn framework aan om optimaal gebruik te maken van je tijd. Daarnaast gaan we vooral veel experimenteren, jezelf beter leren kennen, nieuwe gewoontes ontwikkelen, de organisatie van je bedrijf onder de loep nemen en denk ik met je mee als je tegen bepaalde issues aanloopt. 

Heb ik onbeperkt toegang tot de video's en de werkboeken?

Yes, de videomodules en de werkboeken zijn voor jou dus je kunt deze eindeloos opnieuw gebruiken. Ook de coaching sessies worden opgenomen dus deze kun je ook later nog eens opnieuw bekijken.

Als je niets verandert aan je manier van werken, zul je je gestrest blijven voelen en je doelen niet bereiken. Het zal niet plots magisch rustig worden.

Klaar voor structuur?
als jouw geheim wapen?