Strategie sessie

 
Bespreek met mij welke kansen ik voor jou en je bedrijf zie om het efficiënter en gestructureerder aan te pakken. 

Zodat jij je slimmer kan werken in plaats van harder te werken en kan groeien met je bedrijf!

Jij hebt alles in je om een succesvol ondernemer te zijn en je bedrijf nog verder te laten groeien. Alleen loop je vast op tijd, structuur en focus om je bedrijf naar het volgende niveau te tillen. 

Je wilt niet nog meer werken maar je wilt slimmer werken: structureren, organiseren en efficiënter te werk gaan. 

In deze strategie sessie gaan we samen kijken waar je op dit moment staat, waar je naartoe wilt en wat je op dit moment nog blokkeert om je doelen te bereiken. 

Ik deel met jou waar je op dit moment kansen laat liggen en welke ideëen ik heb voor je bedrijf. Je krijgt helderheid in je issues en ik deel met jou de volgende stappen om je doel te bereiken. Als we allebei een match voelen, gaan we door mijn aanbod en bespreken we welke samenwerking relevant is voor jouw noden. 

Maak je geen zorgen, het gesprek is 100% vrijblijvend. 

Deze strategie sessie is voor de ondernemer die: 

  • Met volle overtuiging en passie ondernemer is en  al minimum 1 jaar bezig is. 
  • Wil groeien met zijn/haar bedrijf maar daar geen burn-out voor over heeft. 
  • Echt klaar is om actie te ondernemen en je organisatie onder de loep te nemen
  • Chaotisch en/of creatief is en worstelt met thema’s zoals focus, structuur, planning, uitstelgedrag, perfectionisme, “nee” zeggen, prioritiseren en time management

Hallo, ik ben Elisa, jouw structuur coach!

Ik heb zelf gewerkt in grote bedrijven, bij start-up’s en 2 bedrijven opgericht. Maar een aantal zaken zag ik overal terugkomen: een gebrek aan structuur, planning en focus, zowel op persoonlijk niveau als op organisatie niveau. Zo’n zonde! 

En ook bij veel ondernemers zie ik dit thema terugkomen. Ik vind het zo jammer om te zien dat gepassioneerde ondernemers die echt goed zijn in hun vak, zich laten tegenhouden door een gebrek aan deze skills. Je kunt het immers leren! 

En daar ga ik jou bij helpen. Door mijn eigen methode toe te passen bij de opstart van mijn bedrijf had ik na minder dan 6 maanden al een uitverkochte lancering, 10k omzet/ maand en ging ik van 500 naar 1500 volgers. Bovendien ging ik van 65u werken naar 30u werken per week op enkele maanden. 

En dat allemaal met veel plezier, rust en vertrouwen. Ik geloof er heilig in dat dit niet had gekund zonder focus, strategie, structuur en planning. Ook jij kunt dit, en ik kan je vertellen hoe.

 
 
Top