Wacht, ik heb nog iets voor jou!

Bedankt voor het inschrijven voor de gratis masterclass, supertof! Je ontvangt binnen een paar minuten een bevestigingsmailtje in je inbox. Check ook zeker even je spambox.

Voordat je gaat, heb ik nog iets voor je. 

Je hebt je zojuist ingeschreven voor mijn masterclass. Hierin deel ik oprecht veel waardevolle tips op het gebied van productiviteit, structuur en focus. 

Alleen…

Er is nog nooit iemand succesvol geworden door een gratis masterclass.

Dat weet ik en dat weet jij.

Omdat ik weet dat jij écht stappen wilt zetten om van jouw bedrijf een geoliede machine te maken, heb ik een speciale aanbieding voor je die jou echt verder gaat helpen.

Ik heb namelijk een pakket ontwikkeld to get your shit together: ik geef je de done-for-you-templates over hoe je een planning kunt maken en elke dag ervoor kunt zorgen dat je werkt aan je grote doelen. Op die manier kun jij je doelen bereiken zoals groeien met je zaak of meer omzet binnenhalen en ervaar je meer rust door een planning die werkt voor jou. Hét systeem dat er bij mij voor heeft gezorgd dat ik zo snel ben gegroeid (en nog steeds groei) in klanten & omzet.

“Ik sukkelde altijd met het maken van goeie planning en besloot om er eindelijk iets aan te doen. Ik was het beu om keihard te werken maar toch elke week ontgoocheld te zijn in het aantal taken die ik gedaan kreeg. Zo bleef ik ter plaatste trappelen en kon ik nooit echt groeien. Door de exacte stappen in dit pakket te volgen weet ik nu veel beter wat ik elke week moet doen om mijn doelen voor dit jaar te bereiken en waar mijn tijd naartoe gaat.

Elisa heeft enorm veel kennis in huis over dit onderwerp en is ook heel enthousiast om dit met je te delen! Het is duidelijk welke stappen je moet doorlopen en vandaar had ik eindelijk enkele handvaten om echt aan de slag te gaan met mijn planning en nu vind ik het zelfs leuk! Ik kan me niet meer inbeelden wat ik zou doen zonder mijn planning. Bedankt Elisa!”

Marie Bouckaert (copywriter)

Hoe langer je je planning laat verslonzen, hoe meer tijd, geld en energie je verliest.
Terwijl jij blijft aanmodderen, is iemand anders er met je klanten vandoor.

Aan het einde van dit pakket heb je dit bereikt:

Want je gaat leren:

Je betaalt slechts €9 voor dit pakket. Dat is minder dan een lunch buiten de deur!

 Je houdt onbeperkt toegang en ik geef je zelfs een niet tevreden, geld terug garantie. Zo zeker ben ik over dit pakket.

Aanbod Get Your Shit Together pakket


Pakket Get Your Shit Together

Heb je jezelf al meer dan eens voorgenomen om vanaf morgen écht je takenlijst af te werken? 

Vanaf morgen ga je niet meer uitstellen, sta je vroeg op en werk je eindelijk eens die ellenlange to-do lijst af. Dan maak je ook tijd om dat nieuwe idee die al maanden in je hoofd zit uit te werken. Yes!

Maar de volgende dag komen er allerlei dringende zaken tussen: een klant heeft je dringend nodig, je mailbox puilt uit en je website wil je toch nog wel écht gaan verbeteren.

Je gsm lonkt en oeps, 1u later ben je nog steeds niet aan het werk.

Herken je deze situatie?

Het kan ook anders

In dit pakket leer ik jou hoe je productiever kunt werken door meer te gaan plannen. Een goede structuur hebben in de manier waarop je werkt heeft talrijke voordelen en is dé basis om efficiënter, productiever en met meer rust te werken.

Als je niet gaat plannen verlies je vaak kostbare energie door alle beslissingen die je nog moet nemen en leef je in de waan van de dag.

Je neemt dus vooral op korte termijn beslissingen waardoor je in de “brandjes blussen modus” blijft, wat de groei en omzet van je bedrijf tegenhoudt.

Bovendien zorgt plannen ook voor focus, rust en overzicht! Ook al heb je veel taken die je wilt doen deze week, je weet dat als je je planning volgt, het allemaal haalbaar is.

En dat geeft zo’n fijn gevoel en die voldoening na elke dag waar je al zo lang naar op zoek bent. Je neemt eindelijk terug je leven, je business en je agenda in handen, zonder dat je geleefd wordt en je constant overweldigd voelt.

Wil jij dit ook?

5/5

“Ik vond het pakket supergoed omdat Elisa heel veel praktische tips geeft die ik meteen kon toepassen. Het was voor mij een grote meerwaarde waardoor ik nu beter kan omgaan met onverwachte zaken die gebeuren en van plannen een echte gewoonte heb gemaakt. Ook de braindump template gebruik ik regelmatig als ik aan het piekeren ben en in mijn hoofd blijf zitten.” (Merel, accountant)

Het is voor jou ook mogelijk

Ik ben zelf heel erg lang op zoek geweest naar hoe ik goed kon plannen. Ik kocht een mooi schriftje en enkele leuke balpennen maar ja, hoe begin je er dan aan? En hoe zorg je dat je het volhoudt?

Ik ben enkele maanden geleden geswitcht naar online plannen en ook daar heeft het even geduurd voor ik écht iets vond wat voor mij werkte.

Vandaar dat ik dit pakket voor jou heb gemaakt, zo kan iedereen het plezier ervaren van plannen! Voor mij is het echt elke dag een gamechanger.

Door mijn eigen jarenlange ervaring met plannen en het succesvol transformeren van mijn klanten weet ik dat plannen werkt. Ik weet ook wat de valkuilen zijn en deel met jou mijn grootste geheimen.

DIT IS WAT JE GAAT LEREN IN HET pakket:

WAT MAAKT DIT pakket UNIEK?

 

Het pakket is als een mini-coach die je helpt met je tijd beter in te delen. Dit op een manier die past bij jezelf, zodat het gedaan is met voortdurend achter je to do’s aan te hollen!

Stap voor stap ga je door een reeks oefeningen waardoor je:

 1. Zicht krijgt op wat je exact wilt bereiken.In een ideale wereld, hoe zou je leven er uit zien? En hoe kan je er vandaag al een stapje dichterbij komen?
 2. Bewust beslissingen neemt over de ‘soort van ondernemer’ die je wilt zijn. Ben je iemand die al dan niet op zaterdag werkt? Heb je vaste meeting-momenten? Op welke vragen ga je al dan niet in?
 3. Werkt aan de juiste dingen op het juiste moment. Gedaan met multitasking! Dit pakket helpt je om niet alleen je prioriteiten te stellen, maar deze ook door te voeren. Wat is realistisch om deze maand te doen? Deze week? Vandaag?

ZAL DIT WEL WERKEN VOOR MIJ?

Nu hoor ik je al denken… “Ja maar, ik heb al die timemanagement tips al geprobeerd. Ben ik hier dan wel nog iets mee?”

Yes you are!

Want dit pakket is zoveel meer dan losse tips of oefeningen. Het is een methode die ik door de jaren heen heb ontwikkeld aan de hand van coaching-gesprekken met tal van ondernemers!

Het heeft trials & errors doorstaan. Brutale feedback gekregen. En nu kan ik je eindelijk met zekerheid zeggen: het werkt om je shit together te krijgen.

“Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat je elke week 4u tot 8u tijd kunt besparen door je week te plannen.”

Als productiviteit coach & Online Business Manager weet ik exact waarom de meeste ondernemers het zo lastig hebben met plannen. Ik help je om deze valkuilen te voorkomen met bewezen methodes uit mijn ervaring met tientallen coachees. We gaan op zoek naar een planningsmethode die werkt voor jou: met jouw persoonlijkheid, jouw business en jouw persoonlijke situatie. Er is geen one-size-fits-all.

Het pakket vraagt slechts zo’n 1,5u van je tijd. Je doorloopt het werkboek die je kunt invullen en de templates op je eigen tempo. Concreet en praktisch zodat je meteen aan de slag kunt. Je hebt onbeperkte toegang tot de cursus. Na aankoop ontvang je binnen de 48u toegang tot de cursus.

Aan het einde van het pakket heb je dit bereikt:

 
 
 
 

1

Je weet door je planning wat je elke dag moet doen om je doelen voor dit jaar te bereiken. 

2

Je ervaart meer rust, vrijheid en voldoening omdat je elke dag weet wat je te doen staat.

3

Je krijgt meer gedaan op kortere tijd waardoor je ook tijd overhoudt voor leuke dingen, jezelf of het groeien van je business.

Dit krijg je allemaal als je het pakket koopt:

 • Werkboek die je kunt afdrukken of online invullen: Je hoeft niet zelf notities te maken, de opdrachten en tips staan in je werkboek.
 • Extra templates om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken:
  • Een braindump template
  • Doelen templates
  • Planning templates
  • Planning checklijst
  • Jouw ideale leven

De kostprijs? 9 eur (excl. BTW)

100% geld terug garantie: vond je het pakket maar niks? Dan krijg je met heel veel liefde jouw geld teruggestort

Zodra je de bestelling afrondt, krijg je binnen de 48u toegang tot het platform met het werkboek & de templates. 

 
 

Hallo, ik ben Elisa, jouw productiviteit coach & Online Business Manager!

Ik heb zelf gewerkt in grote bedrijven, bij start-up’s en 2 bedrijven opgericht. Maar een aantal zaken zag ik overal terugkomen: een gebrek aan structuur, planning en focus, zowel op persoonlijk niveau als op organisatie niveau. Zo’n zonde! 

En ook bij veel solopreneurs zie ik dit thema terugkomen. Ik vind het zo jammer om te zien dat gepassioneerde ondernemers die echt goed zijn in hun vak, zich laten tegenhouden door een gebrek aan deze management skills. Je kunt het immers leren! En daar ga ik jou bij helpen. 

Door mijn eigen methode toe te passen bij de opstart van mijn bedrijf had ik na minder dan 6 maanden al een uitverkochte lancering, 10k omzet/ maand en ging ik van 500 naar 2000 Instagram volgers. 

En dat allemaal met veel plezier, rust en vertrouwen. Ik geloof er heilig in dat dit niet had gekund zonder organisatie, structuur en planning. Als ik het kan, kan jij het ook!

An
Life coach
Lees verder
"Ik besef door de verschillende stappen te doorlopen dat mijn planning helemaal niet realistisch en haalbaar was. Nu durf ik meer keuzes te maken en “nee” te zeggen o.b.v wat mijn prioriteiten en doelen zijn van de week. Ik voorzie ook meer reservetijd en evalueer wekelijks mijn planning zodat ik ook met een meer voldaan gevoel het weekend kan starten."
Katrien
Creative consultant
Lees verder
"Door het pakket lukt het me eindelijk om mijn planning ook vol te houden. Doordat mijn prioriteiten duidelijk zijn kan ik beter grenzen stellen en ervaar ik meteen veel meer rust omdat ik weet dat alles wat ik wil doen ingepland staat. Mijn man is er ook heel blij mee haha. Ik ben me ook veel meer bewust van mijn energielekken. Ik verloor bv. heel veel tijd aan social media en transport, door dit slim in te plannen kan ik hier tijd op besparen."
Céline
Social media coach
Lees verder
"Vroeger werkte ik altijd als een kip zonder kop. Mijn takenlijst werd alleen maar langer en ik raakte alleen maar meer uitgeblust. Door het pakket heb ik nu geleerd hoe ik kan plannen én hoe dit mijn bedrijf alleen maar vooruit helpt. Omdat het voor mij duidelijk is waar ik naartoe wil, ervaar ik ook minder uitstelgedrag en meer focus. En ook mijn boekhouder was aangenaam verrast het afgelopen kwartaal door mijn bedrijfsresultaten! Dit pakket is dubbel en dik de investering waard!"
Previous
Next

Klaar om meer gestructureerd en productief te werken?

Yes, leuk dat je meedoet! Zodra je de bestelling afrondt, krijg je binnen de 48u toegang tot het platform met de templates & het werkboek. 

 

Heb je nog vragen over dit pakket? Dat mag!
Stuur een mailtje naar elisa.vergote@ludenscoaching.be en ik help je graag verder!