Elisa Vergote - Online Business Manager

Elisa vergote

 

Ik help ervaren ondernemers zoals jij met het schalen van je bedrijf door efficiënter te werken, te coördineren in je dagelijkse operationele taken & structuur aan te brengen.

Jouw bedrijf is aan het groeien, je hebt fijne klanten en bent gepassioneerd door wat je doet.

Als ondernemer heb je jouw strepen al verdiend. Je legde al een indrukwekkend parcours af maar je voelt je nog altijd vaak overweldigd.

Je takenlijst wordt alsmaar langer: je mailbox ontploft, je team trekt voortdurend aan je mouw, je klanten eisen aandacht én je hebt nog een massa ideeën die je liever vandaag dan morgen zou willen uitwerken.

Maar je ziet het bos door de bomen niet. Hoe pak je het aan? 

P.S. Ik maakte een brochure om jou te inspireren met 3 cases van klanten die ik heb geholpen om hun bedrijf op te schalen. Elk met hun eigen uitdagingen (team, de eigen rol in het bedrijf, interne organisatie,…) en hoe we dat precies hebben gedaan.

  Het kan zo niet langer.

  Je weet dat structuur belangrijk is maar door je snelle groei ben je er nog niet aan toe gekomen om dit op orde te stellen. Waar start je in godsnaam?

  Je wilt liever:

  Je weet dat je niet meer de pion wilt zijn tussen al je teamleden en je wilt graag dat je overal minder tussen zit. Je wilt je zoveel mogelijk focussen op wat jij leuk vind in je bedrijf en waar je goed in bent. Tegelijk wil je graag naar het volgende niveau met je bedrijf: meer omzet, meer klanten bereiken en/of nieuwe producten lanceren.

  Een online business manager is hierbij een niet te missen schakel om alle puzzelstukken in je bedrijf vlot te laten draaien op dagdagelijkse basis: met je mee te denken als je even vast zit, zorgen dat problemen opgelost worden en een aanspreekpunt voor je teamleden zijn.

   

  Mijn doel is om bij elke stap van je ondernemersreis je partner in crime, je sparringspartner, je sidekick en je 2e brein te zijn. Ik ontlast je van de coördinerende taken die je niet meer zelf wilt uitvoeren of die niet binnen jouw expertise vallen.

  Mijn kracht ligt in de combinatie van het samen creëren van een visie en het vervolgens vlot uitvoeren van het plan en behalen van jouw doelen. Ik zorg ervoor dat je meer (vrije) tijd genereert zodat je je als ondernemer kunt focussen op je kerntaken en dus op de taken die je graag doet zodat je bedrijf kan groeien!

  Beluister hier de ervaring & resultaten die Lara van Dongen haalde uit onze samenwerking

  Ik werk steeds op een persoonlijke, betrokken manier waarbij ik jou als ondernemer goed wil leren kennen en zien waar je naartoe wilt. Mijn klanten omschrijven mij als een problem solver, optimist, betrouwbaar, enthousiast & gestructureerd.

  Waarom zou je met een online business manager samenwerken?

  • Extra tijd voor jou als ondernemer: Doordat ik taken van je overneem, creëer je meer rust, tijd en overzicht voor taken die je leuk vindt.
  • Flexibiliteit: gebruik alleen mijn extra kracht als dat nodig is!
  • Geen extra personeelskosten: aangezien ik vanuit huis werk, gebruik ik mijn eigen kantoormateriaal.
  • Extra financiële groei: ik neem graag een deel van je taken over, zodat jij je kunt focussen op waar je goed in bent. Dit zal zorgen voor extra omzet in je bedrijf. 
  • Toegewijd aan jouw bedrijf: ik werk met slechts een paar klanten tegelijk, zodat je mijn volledige focus krijgt.
  • Meer structuur & rust : Door efficiënter te werken is het voor iedereen duidelijk wat haar/hem te doen staat en kun jij met een gerust hart  focussen op waar je passie ligt, zelfs tijdens een stressvolle lancering.

  Waarmee ik je kan helpen:

  • Project management :
   • Ik leid lopende projecten (zoals bv. een lancering of rebranding) en zorg dat alles op tijd, binnen budget en zoals verwacht wordt opgeleverd.
  • Structuur in je organisatie:
   • Mijn specialisatie is om structuur aan te brengen in de manier van werken. Ik kan je helpen bij het opzetten van een project management tool, procedures in kaart brengen en optimaliseren en zorgen dat alle taken op een efficiënte manier gebeuren.
  • Dagelijkse operations in goede banen leiden:
   • Ik zorg dat alles vlot verloopt binnen het bedrijf zoals een geoliede machine.
  • Coördineren van je team :
   • Ik stuur teamleden en zorg dat zij alle benodigde input hebben, doen wat er afgesproken werd en help je om beslissingen te nemen over het team.
  • Planning & organisatie :
   • Ik regel de planning van online trainingen, bijeenkomsten, evenementen,… . Alles wat erbij komt kijken!
  • Een lancering in goede banen leiden
   • Ik volg de doelen op van je lancering, zorg dat alles goed voorbereid is en dat jij een stressloze, vlotte lancering tegemoet gaat!
  • Knopen doorhakken 
   • Bijt je je tanden stuk op een bepaalde beslissing? Laten we samen de opties in kaart brengen en een beslissing nemen. Op die manier kun je sneller vooruitgaan en verlies je hier minder energie aan.
  • Je marketing op strategisch niveau
   • Ik help je bij het opstellen van een marketing plan en zorgen dat dit uitgevoerd wordt.

  Door mijn jarenlange ervaring als project management consultant in grote bedrijven zoals Bekaert & Infrabel, verschillende start-up’s te helpen lanceren & het zelf oprichten van 3 bedrijven ken ik de uitdagingen die jij als ondernemer ervaart en hoe ze aan te pakken.

  Mijn sterkte ligt in structuur aanbrengen en het coördineren van alle taken en alle neuzen in dezelfde richting krijgen. Ik heb verschillende diploma’s in project management, digitale marketing & bedrijfsbeheer die me op dagelijkse basis de kennis geven om jou te ondersteunen in jouw uitdagingen.

  Ik heb als OBM al samengewerkt met volgende klanten:

  Mijn manier van werken

  Als eerste maak ik graag met jou kennis. Ik luister graag naar jouw noden, verwachtingen en uitdagingen. Op die manier kunnen we beide beslissen als ik jou verder zou kunnen helpen. Hieronder krijg je meteen toegang tot mijn agenda om een kort kennismakingsgesprek in te plannen.

  Na een akkoord van beide partijen bespreken we samen in een Kick Off sessie hoe we de samenwerking gaan vormgeven: hoeveel ondersteuning verwacht jij en op welke manier? Wat is de stand van zaken rond de lopende projecten? Waar wil je graag naartoe? Hoe zit je team in elkaar?

  Indien relevant starten we de samenwerking met een procedure workshop: hierbij brengen we alle huidige procedures in kaart in een handige project management tool naar keuze zodat we meteen efficiënt aan de slag kunnen. Verder werk ik me in in jouw organisatie en volgen we een op maat traject die we samen uitstippelen.

  Tarieven:

  Je kunt een pakket aankopen van 5, 10, 20 of 30u waarbij je me inhuurt. Ik hou bij welke uren ik werk aan welke taken, dit zal voor jou dus altijd transparant te zien zijn. De pakketten kun je 1 jaar gebruiken.

  • Pakket van 5u: 425 eur (excl. BTW)
  • Pakket van 10u: 850 eur (excl. BTW)
  • Pakket van 20u: 1700 eur (excl. BTW)
  • Pakket van 40u: 3200 eur (excl. BTW)

  Je kunt me inhuren voor een eenmalige opdracht (zoals een lancering) of voor een langdurige samenwerking waarbij ik deel ben van jouw team en waarbij ik op dagdagelijkse basis het overzicht bewaar.

  Ik weet dat flexibiliteit voor jou belangrijk is tijdens een samenwerking. In een kennismaking  bespreken we de verwachtingen langs beide kanten. Ik geef je graag mee dat even snel pingpongen geen probleem is. Je mag telkens binnen enkele uren antwoord verwachten tijdens de kantooruren van maandag – vrijdag.

  Wil je graag even proeven van een samenwerking? Ook dat is mogelijk. Dan kun je laagdrempelig starten met een pakket van 5u.

  Niet gevonden wat je zoekt op deze pagina? Ik bekijk graag met jou de mogelijkheden voor een oplossing op maat in een kennismaking.

  Je tijd is je meest waardevolle bezit als ervaren ondernemer dus ga het niet verspillen aan de rompslomp rond je bedrijf. Als online business manager denk ik met je mee en kijken we naar strategische oplossingen. Het is maatwerk gericht op jouw bedrijf en wie jij bent als ondernemer.

   

  Heb je nog vragen ? Stuur een e-mail naar elisa.vergote@ludens-coaching.be en ik help je graag verder.

  P.S. Ik maakte een brochure om jou te inspireren met 3 cases van klanten die ik heb geholpen om hun bedrijf op te schalen. Elk met hun eigen uitdagingen (team, de eigen rol in het bedrijf, interne organisatie,…) en hoe we dat precies hebben gedaan.