1-op-1 coaching traject

Tijd voor chaosvrije groei richting jouw unieke succesformule

 

Niet meer geleefd worden door je business, maar ondernemen op jouw voorwaarden. Niet meer uren maken, maar slimmer werken. Vrijheid vinden in het ondernemerschap. Je volle potentieel bereiken in je bedrijf maar zonder dat je groei ten kost gaat van je eigen mentale gezondheid.

Klinkt dit je bekend in de oren?

 • 🤐 Je probeert om achterstallige taken af te werken, maar raakt al snel verstrikt in e-mails en kleine brandjes om te blussen. Voordat je dag echt start, voel je je overweldigd.
 • 🤐 Je besteed je tijd aan klanten en dagelijkse taken, terwijl eigen projecten en creatieve ideeën blijven liggen.
 • 🤐 Avonden en weekends werken: je doet het wel maar veel extra resultaat zie je er niet van.
 • 🤐 Je bent met veel “goesting” & honger gestart aan het ondernemerschap maar along the way ben je dit wat verloren.

Dit alles weegt op je mentale welzijn: zelfzorg schiet erbij in, je werkt tijdens de lunch, neemt te weinig pauzes en piekert ‘s nachts, wat leidt tot frustratie en demotivatie. 

💚Hé, je bent niet alleen…

Je ziet online zoveel succesverhalen van ondernemers in jouw sector die al een stuk verder staan dan jij. Maar hoe dan?? Het geeft jou het gevoel dat je nog harder moet werken om succesvol te zijn. Maar jij wilt net meer vrij zijn, meer op je eigen voorwaarden ondernemen.

Het heeft weinig zin om te focussen op “meer, meer, meer”. Het is slimmer om je bedrijf kritisch in vraag stellen zodat het past in jouw ideale leven én je klanten op een professionele manier verder geholpen worden.

Ik help je te ondernemen op een fijnere manier: met minder stress, chaos, fouten en heel veel energie-verlies.

We gaan dus niet harder werken maar slim werken als een echte CEO in je bedrijf die pro-actief beslissingen neemt, ook al werkt die CEO dan in pyjama op z’n eentje aan de keukentafel 😉.

Gestructureerd werken in je bedrijf is niet zomaar een methode; het is een gamechanger die je bedrijf kan transformeren.

 • Het brengt efficiëntie met zich mee. Je organiseert je taken en tijd op zo’n manier dat je meer bereikt in minder tijd. Het stelt je in staat om doelen niet alleen te stellen, maar ze ook daadwerkelijk te bereiken, stap voor stap, taak voor taak.
 • Je hebt meer tijd & ruimte voor wat er écht toe doet: een gezondere balans tussen werk en privé én om te werken AAN je zaak. Hierdoor bereik je sneller resultaten: de groei waar je al zo lang van droomt.
 • Mentaal wordt het een stuk rustiger in je hoofd: je hebt overzicht en weet dat op elk moment de belangrijke zaken afgehandeld zijn.

Kortom, gestructureerd werken is een krachtig instrument dat je in staat stelt om je werk en je leven te beheersen, niet andersom. Het is een slimme investering in jezelf, je tijd, en uiteindelijk, in het leven op jouw voorwaarden en bewuste keuzes maken.

👋 Ik ben Elisa en hou verschillende ballen in de lucht (figuurlijk dan…)

Nee, ik werd niet met een meerjarenplan geboren. Ik denk niet in bullet points en spreek niet in kpi’s, in tegendeel: jarenlang plande ik zo weinig mogelijk—hoe impulsiever hoe liever, #yolo en #noregrets!

Maar door de combinatie van heel wat verschillende projecten & activiteiten, leerde ik uit noodzaak de skills aan om mezelf beter te organiseren.

En ondertussen…

💚Ben ik zelf bezig met de de opstart van mijn 3e bedrijf.
💚Heb ik momenteel 2 bedrijven
💚Leid ik nog 3 bedrijven als OBM met zo’n 15 mensen die ik aanstuur. 
💚Ben ik ook een naam aan het opbouwen als dj, stand-up comedian en burlesque danser.
 

Dit alles doe ik bovendien terwijl ik enkele maanden overwinter in Bali en van daaruit andere ondernemers ondersteun in het stroomlijnen van hun bedrijf.

Van kabbelend bedrijf naar een true professional

 

Eerlijk is eerlijk: er zullen altijd meer to-do’s zijn dan tijd. Maar als je je volle capaciteit gebruikt om telkens het volgende hoogdringende vakje af te vinken, krijgt groei geen kans. En dat begint te wringen : je bedrijf loopt wel maar het kabbelt. Het is tijd om achter de schermen te duiken.

Wat hier gebeurt, levert zelden likes of bewonderende blikken op—structuur is op zijn best als geheim wapen. Je neemt de volledige binnenkant van je business onder handen; wie langs loopt, merkt er weinig van.

Maar wie in je business zit en wie als klant binnenkomt, zal het geweten hebben: jij bent een echte professional. Er is ook meer plaats voor creativiteit & vrijheid, voor groei en voor rust.

 

Om je business de binnenkant te geven die ze nodig heeft en je volle potentieel te bereiken, heb je een extra perspectief nodig. Iemand die ziet wat je business uniek maakt, maar ook waar beproefde werkwijzen kunnen helpen. Jup, dat is waar ik op tafel spring.

Jij verdient het om eindelijk de vruchten te plukken van jouw harde werk de afgelopen tijd. Ik ben 5 maanden je persoonlijke gids richting de geknipte bedrijfsstructuur & professionele, efficiënte manier van werken. Zo kan je business jou uit de wind zetten, en heb jij tijd en ruimte om te groeien.

👌Goed nieuws: dat bedrijf die op rolletjes loopt is dichterbij dan je denkt!

 • Stop met jezelf klein te houden en te blijven doorploeteren in je bedrijf zonder een resultaat in verhouding: ja, je kunt door je huidige groeiplafond breken ❌
 • Gedaan met te geloven dat je heel veel uren moet werken in je bedrjif om succesvol te zijn: slim werken ipv hard werken is de boodschap ❌
 • Creëer het bedrijf zoals jij dat wilt met de job die past bij jou.
 • Laat het idee los dat je te chaotisch bent om succesvol te zijn: je kunt de skills aanleren om je bedrijf te structureren.

Wat je te wachten staat

Binnen een aantal maanden heb jij een stevige basis in je bedrijf waar je kunt op bouwen. Je hebt helderheid over de toekomst en hoe je verder kunt groeien met je zaak.

Je haalt voldoening uit je eigen rol, takenpakket en manier van werken. Ook je klanten zijn zichtbaar tevreden over je professionaliteit & hoge kwaliteit.

Hoe we samen de puzzel leggen

Als ondernemer een bedrijf hebben die vlot draait, zie ik als een puzzel. In mijn visie zijn er 6 puzzelstukjes of groeidomeinen die dienen in elkaar te vallen. Mijn framework is gebaseerd op deze 6 groeidomeinen. Dit gebruik ik voor elk type ondernemer: of je nu nog maar net startend, een groeiende ondernemer bent of al jaren bezig bent met een groot team. 

 

Je hoeft geen 10-jaren plan te hebben maar weten welk soort bedrijf je wilt over 1 of 3 jaar maakt de zaken zoveel makkelijker. Heb je geen visie of strategie? Dat is zoals rijden zonder GPS… Het is belangrijk om te weten waar je naartoe werkt en dat doelgericht te doen. Op die manier kun je veel efficiënter, meer gefocust & met betere resultaten werken. Zo werkte ik bv. samen met Quirina, een kapster die stiekem een ander type klanten wilde bedienen. Door dit uit te spreken, er een jaardoel van te maken en dan maandelijks stappen hiernaartoe te zetten, kon ze dit doel waarmaken in 2023!

Wil je graag vooral verkopen, de uitvoerende kracht zijn, creëren van nieuwe producten, je bezig houden met expansie of toch liever een team aansturen? De mogelijkheden zijn eindeloos en jij kiest! Weten waar je sterktes & zwaktes liggen als ondernemer en hoe je die best kunt inzetten, kan een enorme motor betekenen voor je bedrijf. Zo deed ik de bv. de oefening met fotografe Niccola over haar Zone of Genius. Bleek dat deze vooral lag in de creatie van digitale producten maar ze nu nog te veel in de uitvoerende modus zat. Dit inzicht was de start om meer te gaan uitbesteden en slimmer haar agenda in te delen.

Je bedrijf bestaat uit een hele hoop taken. Hoe smoother deze taken verlopen, hoe makkelijker je het voor jezelf en je team maakt (lees: minder fouten & tijdverlies).Niet bij elke taak het warm water hoeven uit te vinden: oh my… dat geeft zoveel meer ease in je bedrijf! Denk bv. aan hoe nieuwe klanten met jou kunnen werken, wat er gebeurd als iemand ontevreden is of hoe er feedback wordt gevraagd. Een voorbeeld van een klant: grafisch designer Anna was voortdurend bezig met haar klanten achter de veren aan te zitten. Ze ontving nooit op tijd feedback op haar werk of de nodige informatie om te starten aan haar werk. Door haar manier van werken onder de loep te leggen en een klanten proces uit te werken, konden we vooraf duidelijke afspraken maken met klanten en automatiseren. Klanten waren blij met de professionaliteit en helderheid, Anna haalde meer energie uit haar werk en kreeg veel meer gedaan.

Dit is by far het domein die voor heel wat ondernemers zoeken is. Er is zoveel keuze in marketing kanalen en het is heel makkelijk om je te vergelijken met concullega’s: welke producten bieden zij aan? Welke marketing doen ze? Gevolg: heel wat ondernemers vinden sales & marketing lastig en ook om keuzes te maken in het aanbod die ze aanbieden. Daardoor gebeurd er wel hier en daar iets maar de échte strategie (en dus ook het resultaat), die blijft achterwege. Een voorbeeld: Als diëtiste was L. overal aanwezig online: Instagram, Youtube, Tikok, e-mails, webinars,… aan content geen gebrek! Tot we eens gingen kijken naar de cijfers: bleek dat ze heel veel tijd stak in kanalen die haar niets opbrachten. Instagram was duidelijke de grootste bron van inkomsten. Vandaar focusten we 80% van haar effort op Instagram en 20% in experimenteren met andere kanalen. Hierdoor kon ze met veel minder werk, meer verkopen.

Helaas zie ik te veel ondernemers die geen grip hebben op hun cijfers. Maar als je een duurzaam bedrijf wilt opbouwen is het heel belangrijk om te weten wat je kosten, omzet en winst bedraagt. Geld is niet alles maar je wilt toch ook de vruchten plukken van al je harde werk, niet? Bovendien zorgt geen grip op je financiën voor heel wat onrust (lees: slapeloze nachten…). Zo werkte ik bv. samen met binnenhuisarchitecte N. die offertes opmaakte maar eigenlijk geen idee had of de prijs die ze vroeg wel correct was. Door te werken met een tijdsregistratie systeem gelinkt aan een financiële template, kon ze dit na verloop van tijd veel beter inschatten en opvolgen of hun prijzen klopten.

Na een tijdje merk je in je bedrijf dat je niet meer alles alleen wilt en kunt doen. Een team kan dan goud waard zijn: tijd om meer te gaan uitbesteden! Maar hoe leg je de puzzel? Welke taken neemt iemand dan over en is dat financieel wel slim om te doen? Bovendien, een goeie leider zijn in je team vraagt ook om bepaalde skills. Zo ook bij mijn samenwerking met creative mind Charline: ze droomde eerst van een groot kantoor met heel wat medewerkers. Na een eerste ervaring met een jobstudent werd het duidelijk dat een manager rol niet was wat ze voor ogen had. We werkten aan haar team in een gelijkwaardige i.p.v. hiërarchische structuur waardoor ze terug veel meer creatief kon zijn in haar business en tijd overhield om te focussen op haar eigen marketing.

 Elke ondernemer is uniek en dus elke puzzel ook. We starten het traject met de puzzel leggen voor jouw bedrijf: welke groeidomeinen vormen de focus? Waar valt er nog veel vooruitgang te boeken? Dit vormt dé hefboom voor de chaosvrije groei van je bedrijf.

Beluister hier de ervaring & resultaten die Nies Cools haalde uit onze samenwerking:

Wat krijg ik concreet in het coaching programma?

Ik begeleid jou 4 maanden. We starten met een Kick Off waarin we de knelpunten eerlijk in de ogen kijken en stippelen een plan uit op jouw maat. Dat voeren we uit in haalbare stappen, met 1 :1 coaching calls, wekelijkse check-in momenten, een ondersteunende leeromgeving & WhatsApp support tussendoor.

 • Kick-off sessie: In een diepgaande 1:1 coaching sessie van 1,5 uur duiken we in de pijnpunten van je bedrijf en ontwikkelen we je visie voor de toekomst.
 • In 2 à 3-wekelijkse coaching sessies van 1u gaan we aan de slag met de visie voor jouw bedrijf. Hier kun je al jouw challenges voorleggen en nemen we stap voor stap samen actie om groeiplan uit te voeren. Op die manier weet jij steeds wat te doen.
 • 5/7 Elisa op speed dial via Whatsapp om je transformatie alle kansen te geven, ik ben tijdens de werkdagen bereikbaar met praktische antwoorden op al jouw kleine & grote vragen voor als je nood hebt aan een extra paar ogen en brein. Op die manier hoef je nooit lang te blijven vastzetten met een vraag en heb je steeds helderheid over jouw issues.
 • Levenslange toegang tot de leeromgeving: Deze leeromgeving is ter ondersteuning voor onze coaching sessies. Hierin vind je 7 modules met video’s, werkboeken, templates, checklists & how to’s over alle onderwerpen die de puzzel van jouw bedrijfsgroei vormen en waar je je eigen draai kunt aan geven. Deze aanpak is op elk ondernemersniveau van toepassing. Je hebt op die manier dus een methode die je helpt om je bedrijf altijd kritisch in vraag te blijven stellen & waar je altijd kunt op terugvallen. 
 • Je mag me steeds alle documenten doorsturen via mail ter review. Ik zal steeds met je mee nadenken, feedback geven en je vragen beantwoorden waar nodig. Hierdoor ben je zeker dat je op de goeie weg bent en leer je skills aan die je op elk domein van je leven zult kunnen blijven inzetten.

Bonussen die je ontvangt na inschrijving

Content bom: in 3u een hele maand aan content

(t.w.v. 49 euro): merk jij ook dat het belangrijk is voor je zaak om content te maken maar kom je er niet aan toe (denk bv. aan e-mails, Instagram posts of podcasts maken)? Je vindt het ontzettend veel energie en tijd kosten en als je eerlijk bent, haal je er ook te weinig resultaat uit… .In dit werkboek deel ik met jou mijn proces hoe ik content maak op een efficiënte, leuke manier. 

thuiswerken

Een werkboek over gewoontes

(t.w.v. 49 euro): we hebben allemaal wel zo onze goede en slechte gewoontes. Je hebt misschien al talloze keren geprobeerd om van die slechte gewoontes af te geraken, maar het lijkt je maar niet te lukken. In deze module toon ik je hoe je goede gewoontes kunt aanleren en slechte gewoontes kunt afleren, met inzichten vanuit wetenschappelijk onderzoek.

Een lancering template

(t.w.v. 49 euro): een lancering van een nieuw product of dienst kan enorm stresserend zijn, waar start je in godsnaam? Met een degelijke planning en voorbereiding sta je meteen 10 stappen verder én wordt het aangenamer. In deze module toon ik je hoe ik dit aanpak en hoe je resultaat kunt boeken.

Een overzicht van mijn 100 favoriete tools

(t.w.v. 37 euro): Ik deel met jou mijn 100 favoriete tools die ik regelmatig gebruik om zo uren per week te besparen en efficiënter te werken. Niet meer nodig om eindeloos te Googelen of heel veel tijd (en energie) te verliezen aan saaie taakjes. Een nieuwe wereld gaat voor je open! Automatiseren en tijd besparen? Yessss!

Je investering in
het traject

Eenmalig
€1997

3 termijnen
€666/maand

6 termijnen
€333/maand

📞 Boek een vrijblijvende kennismaking om te bekijken als dit traject voor jouw bedrijf een slimme volgende stap is. Ik vind het belangrijk om jou en je bedrijf te leren kennen zodat ik zeker weet dat er een match is in de groep met de andere deelnemers en dit traject.

In dit gesprek krijg je al helderheid om de volgende stappen richting groei voor jouw bedrijf te zien. Dit gesprek is geheel vrijblijvend, nadien heb je geen enkele verplichting om in het traject te stappen.

Deze mensen gingen je voor:

“Elisa is goed in het begrijpen waar je knelpunten zitten en reikt je dan ook de juiste duidelijke tools aan.”
Sophie
Marketeer
5/5
“Ik had het gevoel dat ik niet het maximale uit mezelf kon halen door mijn manier van werken. Elisa heeft ervoor gezorgd dat ik met praktische en onmiddellijk implementeerbare tips heel doelgericht en efficiënt aan de slag kan gaan.”
Olivia
Schoenenontwerpster
5/5
“Het altijd “druk druk druk” zijn is voor mij gestopt. Ik heb zelfs mijn collega’s geïnspireerd met mijn nieuwe manier van werken! Aanrader!”
Liesbeth
Ecologisch tuinontwerper
5/5

Na dit traject

 • Jij hebt helderheid over de toekomst van je bedrijf en je eigen rol. Een rol die jezelf 100% voldoening geeft.
 • Je ervaart meer rust in je hoofd omdat je weet dat de belangrijke taken in orde zijn en je minder bezig bent met de kleine to do’s die je eigenlijk niets opleveren.
 • Weet jij hoe je je bedrijf kunt organiseren voor meer efficiëntie, tijdswinst, mentale rust en de mogelijkheid om te gaan uitbesteden.
 • Je bereikt je volle potentieel wat als een katalysator werkt op jouw resultaten.
 • Je voelt vertrouwen in de toekomst en neemt leiderschap over je bedrijf. Je weet hoe je wilt samenwerken met klanten en vind het ondernemerschap veel fijner en lichter.

🔥 Dit is het traject

In 4 maanden tijd zetten we een koers uit om jouw bedrijfsvoering te optimaliseren en een solide, toekomstbestendig bedrijf te creëren. Zo ontsluit je het volledige potentieel van je bedrijf zonder dat het ten koste gaat van je mentale welzijn.

 • 1:1 Kick Off call van 1u om de pijnpunten in kaart te brengen en tot een groeiplan te komen
 • 6 x 1u 1:1 coaching call om ervoor te zorgen dat jij steeds verder kunt en alle kennis te implementeren in jouw bedrijf
 • Whatsapp support 5/7 met Elisa
 • Elisa reviewt jouw documenten, oefeningen en vragen
 • Levenslange toegang tot de leeromgeving

👀 Jouw investering: 1997 eur (excl. BTW) of je spreidt jouw betaling over 3 maanden (666 euro) of 6 maanden (333 euro).

📞 Boek een kennismaking om te bekijken als dit voor jouw bedrijf een slimme volgende stap is.

👋 Hi, Ik ben Elisa, de linkerhersenhelft achter Get Shit Done.

Jarenlang plande ik zo weinig mogelijk—hoe impulsiever hoe liever, #yolo en #noregrets! Tot ik naast mij job als consultant een Escape Room bedrijf startte met mijn toen-vriend-nu-man, en ik niet anders kon.

Ik wilde zoveel tegelijk doen, en de enige manier was om het allemaal goed te plannen. Liever dat dan minder hooi op mijn vork te nemen: als creatieve generalist word ik blij van veel, en vooral van veel tegelijk.

De Escape Room bleek geen passie, maar structuur en ik: dat bleek Grote Liefde. Ik merkte dat er veel balletjes waren om in de lucht te houden en dat dit een grote mentale impact had. Had ik op m’n initiële manier verder gedaan, lag een burn-out zeker op de loer.

Vandaar ben ik meer en meer gaan bijleren over productiviteit, time management, project management, voor jezelf zorgen, grenzen aangeven, focus etc. Doorheen de jaren is m’n aandacht nog meer gegroeid naar een fijne bedrijfsstructuur opbouwen en een team opbouwen hoe je dat kunt aanpakken.

Dit is er vooral gekomen door mijn ervaring als OBM en bij m’n werk van start-up’s die wilden opschalen. De laatstse 4 jaar heb ik mijn kennis & expertise gebruikt om startende, groeiende en ervaren ondernemers te helpen hun bedrijf naar het volgende niveau te brengen.

Ik heb geleerd dat je bedrijf organiseren een skill is die je kunt aanleren, zelf al ben je niet zo geboren.

Ondernemers helpen richting de vrijheid waarmee het allemaal begon: jup, klinkt als mijn droomjob. Vrijheid voor groei én voor vrije tijd, kortom: wat er belangrijk is voor jou. Omdat je business haar potentieel waarmaakt zonder dat jij de hele dag brandjes moet blussen.

Ik sta graag met opgestroopte mouwen in de coulissen terwijl de wereld aan jouw voeten gaat liggen—al spring ik privé best graag zelf op tafel.

Als structuur strateeg en OBM herken ik een potentieel succesverhaal als ik er één zie. Ook al zit het goed verstopt in een op hol geslagen hamsterwiel. Ik help je met veel expertise (en West-Vlaamse nuchterheid) om opnieuw de vrijheid te voelen waarmee het allemaal begon.

Daarom begeleid ik sinds 2020 voltijds ondernemers in hun zoektocht naar de structuur die hun creativiteit & vrijheid nodig heeft. Want het zijn niet bepaald vijanden, die twee. Eerder passionele lovers, als je ‘t mij vraagt.

Let’s goooo! 

 

💌 FAQ

Al jouw vragen over het traject beantwoord!

Ik wil persoonlijke begeleiding in het traject zodat ik alle inzichten kan toepassen op mijn situatie.

Absoluut! Het traject is volledig persoonlijke begeleiding. In de Kick Off call starten we vanuit jouw uitdagingen en doelen en van daaruit wordt een plan op maat gemaakt, gebaseerd op de verschillende groeidomeinen.

Voorbeelden van uitdagingen: ik wil graag meer klanten aantrekken maar weet niet goed hoe ik hier tijd voor moet voorzien, ik wil graag meer structuur brengen in m’n week, ik wil graag starten met uitbesteden maar weet niet goed waar te beginnen.

Gedurende het traject wordt dit plan opgevolgd. Doordat we elkaar elke 2 à 3 weken spreken, is het behapbaar en blijf je niet zitten met je vragen.

Tijdens de coaching calls is er voldoende ruimte om jouw persoonlijke situatie aan bod te laten komen en denk ik met je mee hoe jij alles kunt gaan toepassen in je dagelijkse leven en organisatie.

Tijdens de 1op1 calls volg ik ook jouw doelen mee op zodat je nooit met een probleem dient te blijven zitten. Ik ben ook beschikbaar tussentijds voor al je grote en kleine vragen via Whatsapp en mail. Daar kun je binnen de 48h antwoord verwachten tijdens de kantooruren.

Ik ben een drukbezette ondernemer. Hoeveel tijd kost het traject mij?

Het gehele traject duurt 4 maanden. Ik heb het traject zo opgesteld dat het geschikt is voor drukbezette solopreneurs om op een efficiënte manier te volgen. 

Je ontvangt ook toegang tot een leeromgeving zodat je op je eigen tempo de kennis en oefeningen kunt (her)bekijken. Reken op gemiddeld zo’n 2 à 3u per week dat je bezig bent met de oefeningen en coaching.

Tijdens deze uren werk je AAN je bedrijf. 2 à 3u per week klinkt misschien veel maar dit is een investering om meer tijd te gaan besparen. Het is natuurlijk de bedoeling dat je door dit traject te gaan volgen net bewuster wordt van je tijdsbesteding en ook tijd gaat besparen.

Bovendien leer ik jou de gewoonte aan om consequent tijd vrij te maken voor je onderneming.

Ik heb al zoveel trajecten & cursussen gevolgd maar heb moeite om het om te zetten in actie. Is dit dan een goed idee?

Ik zie je. Je maakt een investering en daar wil je een bepaald resultaat mee bereiken. Ik heb het traject zo opgezet dat het heel makkelijk is om actie te nemen.

We starten met een Kick Off call om een plan op maat uit te werken voor de komende 4 maanden waar we maandelijks naar terug koppelen. 

We spreken elkaar 2 à 3-wekelijks via videocall en checken wekelijks met elkaar in. Bovendien zullen we in de coaching sessies werken aan de implementatie van alle kennis. Op die manier ga je ook écht aan de slag met alle inzichten en krijg je voldoende persoonlijke begeleiding.

Je hoeft dus niet enkel te vertrouwen op je eigen discipline, door aanwezig te zijn in de calls, heb je sowieso een stok achter de deur.

Tot slot: ondernemers een liefdevolle sjot onder kont geven is 1 van mijn specialiteiten ;).

Gebeurt het traject online?

Klopt! Om zowel voor jou als mij tijd te besparen, gebeuren de sessies via videocall en ben ik daarnaast bereikbaar via mail en Whatsapp voor al je grote & kleine vragen.

Wie haalt het meeste uit dit traject?

Mijn klanten zijn ondernemers met een eigen bedrijf die graag willen groeien met hun bedrijf en bereid zijn om radicaal eerlijk te zijn met zichzelf.

Het zijn ondernemers die niet bang zijn om actie te nemen en durven investeren in duurzame groei. Denk bv. aan copyrwiters, grafisch designers, diëtisten, consultants, fotografen of architecten.

Is het traject enkel voor solopreneurs?

Nee hoor, het traject is van toepassing op iedereen die in een ondernemende, bestuurlijke of leidinggevende functie zit. Ik denk aan solopreneurs, CEO’s in een start-up of scale-up, freelancers, bestuurders in een familie-bedrijf of managers in een KMO.

Ik & mijn bedrijf zijn uniek. Hoe weet jij wat ik nodig heb als strategie voor mijn bedrijf?

Elk bedrijf en elke ondernemer is uniek. Toch ontdekte ik doorheen de jaren dat er wel degelijke specifieke methodes, inzichten en strategieën zijn die deel zijn van de succesformules.

Of je nu een beginnende, groeiende of ervaren ondernemer bent, met deze methode kun je steeds aan de slag. Het blijft steeds een aanpak op maat waarbij ik je steeds verschillende methodes geef zodat jij kunt gaan experimenteren en evalueren wat je nodig hebt om gefocust & gestructureerd te werken. 

Als strateeg ken ik de voor- en nadelen van elke methode en de belangrijkste valkuilen zodat jij meteen kunt experimenten met methodes die passen binnen jouw bedrijf en jouw persoonlijkheid..

Hoe verschilt dit traject met andere programma’s?

Door de 1op1 coaching ontvang je een aanpak op maat. Je hebt een stok achter de deur en coach die bij elke uitdaging met je mee nadenkt.

In het traject krijg je de volledige puzzel om je manier van werken onder de loep te nemen (niet enkel time management of doelen of mindset etc). Het is een combinatie van praktische skills (zoals planning, standaardiseren & automatiseren) & mentale vaardigheden (zoals focus, mindset, uitstelgedrag) die je op alle vlakken in je leven zult kunnen toepassen.

Er bestaan weinig trajecten zoals dit om je business naar the next level te brengen en een positieve impact hebben op je mentale gezondheid.

Tot slot werkt mijn aanpak niet alleen voor mezelf, ik heb als Online Business Manager en structuur strateeg al tientallen ondernemers geholpen om het volgende level te unlocken.

Deze aanpak is op elk level van toepassing. Je hebt op die manier dus een methode die je helpt om je bedrijf kritisch in vraag te blijven stellen.

Heb ik onbeperkt toegang tot de video's en de werkboeken?

Yes, de videomodules en de werkboeken zijn voor jou dus je kunt deze eindeloos opnieuw gebruiken. Ook de coaching sessies worden opgenomen dus deze kun je ook later nog eens opnieuw bekijken.

Als je niets verandert aan je manier van werken, zul je je gestrest blijven voelen en je doelen niet bereiken. Het zal niet plots magisch rustig worden.

Is er nog iets onduidelijk of heb je een vraag? Stuur me gerust een mail en ik help je graag verder: 

elisa.vergote@ludens-coaching.be