GRATIS ONLINE MASTERCLASS

Creëer meer tijd voor wat er écht toe doet in je zaak!

Ben jij ondernemer geworden omdat je vrijheid wilde ervaren maar voelt het helemaal niet zo? Ben je ontzettend druk en chaotisch? Heb je een overvolle agenda, maar steeds aan het einde van de dag het gevoel dat je niets echt af hebt gekregen? Je krijgt je taken niet afgerond zoals je wilt en je bedrijf staat stil naar jouw gevoel.

Herken jij:

  • Je hebt zowel thuis als professioneel veel ballen in de lucht te houdt en dat overweldigd je. Het liefst van al zou je even op de “pauze” knop willen drukken zodat alles even stopt.
  • Je bent gepassioneerd door wat je doet maar houdt niet van alle rompslomp die komt kijken bij het ondernemerschap zoals administratie en facturen sorteren.
  • Je bent niet bang om hard te werken en lange dagen te draaien, zelfs in het weekend en ’s avonds sta jij paraat! Maar je zou er wel meer voldoening willen uit halen. Nu weet je soms niet wat je écht hebt gedaan aan het einde van een lange werkdag.
  • Je vergelijkt je jezelf vaak met anderen en snapt niet hoe zij het in godsnaam allemaal bolwerken.
  • Je weet wat je wil maar toch stel je heel vaak bepaalde taken uit.

In deze masterclass geef ik je voor 100’en euro’s aan waarde en help ik je op het gebied van structuur, focus en rust. Ik deel met jou de must do’s voor een succesvol bedrijf dat op rolletjes loopt.

DIT IS WAT JE GAAT LEREN:

  • Mijn geheim wapen waardoor ik binnen 6 maanden van €0 omzet per maand naar €10.000 omzet  per maand ben gegroeid
  • Hoe je op een strategische manier je agenda kunt gebruiken zodat je geen tijd meer te kort komt en werkt aan de ideëen die voor jou écht het verschil gaan maken
  • Hoe je jouw energie kunt inzetten op een slimme manier zodat je geen 60u per week meer hoeft te werken maar wel consistente inkomsten genereert
  • Hoe je kunt vermijden dat je dure fouten gaat maken die ik zie bij 90% van de ondernemers en daardoor extra onrust voor jezelf creëert.
  • Hoe je zorgt voor een bedrijf die runt als een geoliede machine zodat jij ook eens vrij kunt nemen.

Je weet dat er meer potentieel zit in jezelf en je bedrijf.

Je hebt zin om meer overzicht te krijgen op je week, meer rust & focus om te werken aan de zaken die je bedrijf echt vooruit gaan helpen. 

Gedaan met lunchpauzes achter je computer en chaos in je hoofd! 

Hallo aan werkvrije weekends  en een bedrijf die loopt als een geoliede machine.  

Eigenlijk wil je je vooral focussen op je klanten en je passie. Je hoeft echt niet nog meer te werken om resultaten te bereiken in je zaak! Pinky promise. 

Door je in te schrijven voor de gratis masterclass zet je een eerste bewuste stap om dit werkelijkheid te laten worden.

Ik heb ook nog een leuk cadeau voor iedereen die live bij de masterclass is! Ik geef jou namelijk mijn exacte stappenplan hoe ik mijn doelen opstel én zorg dat ik hier echt wekelijks mee aan de bak ga. Dit gaat je helpen om meer resultaten te bereiken en aan de juiste taken te werken in je eigen business.  Je krijgt dit er gratis en voor niets bij als ik je live in de masterclass mag verwelkomen.

Wat deelnemers zeggen over de gratis masterclass: 

Even voorstellen:

Elisa vergote

Zoals vele creatieve personen vind ik het heerlijk om nieuwe plannen en ideeën te bedenken. Ik hou van brainstormen en heb op een dag wel 100 nieuwe ideëen. Toen ik een job in loondienst ging combineren met een eigen bedrijf werd het belangrijk om mijn focus te behouden. Tegelijk zag ik in de grote bedrijven en start-up’s waar ik werkte dat het vaak misliep op organisatie. 

Na veel proberen & experimenteren vond ik mijn eigen manier van werken. Hoe ik tegelijk productief, flexibel en creatief kon zijn (en het tegelijk wel wat leuk & spontaan kon houden). Gepassioneerd door ondernemerschap en vastberaden om te tonen dat het anders kan dan alleen maar vliegen, rennen en weer doorgaan, maakte ik de sprong naar structuur coach. 

Door het toepassen van mijn eigen methode kon ik in 2020 een vliegende start maken met mijn bedrijf. Na minder dan 6 maanden had ik al mijn eerste 10k omzet en een uitverkochte lancering en heb ik al tientallen creatieve ondernemers geholpen met het behalen van hun doelen. En dat vanuit een plaats van rust en plezier, niet vanuit discipline en stress.

Top