GRATIS ONLINE MASTERCLASS

 Make it happen: van idee naar actie zonder overwhelm.

Je vraagt je af: “Zit ik aan mijn plafond in mijn ondernemerschap?” 

Als deze vraag wel eens in je opkomt, is deze masterclass iets voor jou.

👉 Herken jij:

  • Je hebt heel veel ideeën voor je zaak maar je komt er niet aan toe om deze uit te voeren. Je zou zo graag meer tijd hebben om te focussen op waar je écht mee bezig wilt zijn.
  • Je hebt zowel thuis als professioneel veel ballen in de lucht te houden en dat overweldigd je. Het liefst van al zou je even op de “pauze” knop willen drukken zodat alles even stopt.
  • Je bent gepassioneerd door wat je doet maar houdt niet van alle rompslomp & chaos die komt kijken bij het ondernemerschap zoals administratie en facturen sorteren. Je doet je best maar toch slaag je er niet in om de dagdagelijkse taken onder controle te houden.
  • Je bent niet bang om hard te werken en lange dagen te draaien, zelfs in het weekend en ’s avonds sta jij paraat! Maar je zou er wel meer voldoening willen uit halen. Nu weet je soms niet wat je écht hebt gedaan aan het einde van een lange werkdag.

In deze masterclass geef ik je op hele praktische wijze inzichten, tips & strategieën om je bedrijf verder te laten groeien. Wat dat voor jou dan ook betekent (een eigen andere rol, een team bouwen, meer omzet of nieuwe producten bedenken). 

❌ Voor mij geen fluffy masterclass met alleen maar blabla waar je niets mee bent. We gaan voor inzichten en actie! Elisa weet als oprichter van 3 bedrijven en performer op welke zaken je dient te focussen.

🎯 DIT IS WAT JE GAAT LEREN:

  • Mijn geheim wapen waar ik het bij elke solopreneur zie verkeerd lopen op het parcours richting groei.
  • Helderheid op welke groeidomein jij dient te focussen om naar the next level te gaan.
  • Hoe je jouw energie kunt inzetten op een slimme manier zodat je geen 60u per week meer hoeft te werken maar wel consistente inkomsten genereert
  • Hoe je kunt vermijden dat je dure fouten gaat maken die ik zie bij 90% van de ondernemers en daardoor extra onrust voor jezelf creëert.
  • Hoe je zorgt voor een bedrijf die loopt als een geoliede machine zodat jij ook eens vrij kunt nemen.
  • Hoe maak je tijd om strategisch aan je zaak te werken en ideeën uit te werken.

Wat klanten zeggen over met mij samenwerken: 

“Samenwerken met Elisa voelt aan als iemand die even enthousiast zit mee te werken achter de schermen van je bedrijf. Ze denkt met je mee, gaat vlug te werk en ziet wat er NU en wat later kan gebeuren. Luisteren is een van haar TOP kwaliteiten.”
“Eerlijk, Elisa was de belangrijkste motor achter mijn bedrijfsgroei van het afgelopen jaar. Mijn omzet is bijna verdubbeld en toch werk ik minder. Echt een aanrader!
Ik vind Elisa heel zacht & warm t.o.v je coachees en echt meedenkt op een dieper niveau hoe we eigenlijk niet alleen ons bedrijf maar ook gewoon ons leven beter kunnen aanpakken. Ik merk dat ik meer aan jou heb gehad dan aan elke andere coach die ik al gehad heb!”

 

Ik heb ook nog een leuk cadeau voor iedereen die live bij de masterclass is! Ik geef jou namelijk een stappenplan om op 3u je content voor een hele maand te schrijven. Mijn beste hacks, tools & inzichten om content makkelijk en efficiënt te maken. Je krijgt dit er gratis en voor niets bij als ik je live in de masterclass mag verwelkomen 💡

Wat deelnemers zeggen over de gratis masterclass: 

Ik heb als OBM al samengewerkt met volgende klanten:

Ik ben Elisa en ik help je om
je volgende level te unlocken.

Het is misschien wel mijn grootste frustratie als ondernemer: te zien hoeveel goud verstopt blijft zitten wanneer je bedrijfsstructuur je zwakste schakel is 🔎

Tevreden klanten, maar geen houdbare prijszetting. Een volle agenda, maar geen tijd voor operationele taken. Je bent overweldigd, je business voelt chaotisch. Je kwam voor de vrijheid, en voelt je meer dan ooit gevangen. Ambities worden bijgesteld, tot de vlinders in je buik op zijn.

Je bent niet alleen, en vooral: er is een oplossing 📝

7 jaar geleden startte ik zelf als ondernemer mijn 1e bedrijf op. Met 0 ervaring op de teller vond ik al snel mijn passie in het ondernemerschap en dan vooral het laten groeien en structureren van bedrijven. 

👉 Met m’n kennis in zowel corporate bedrijven als project manager, als werknemer bij  start-up’s en de laatste jaren met een focus op solopreneurs, kon in mijn eigen methode ontwikkelen gericht op de 6 groeidomeinen. 

Ondertussen ben ik bezig met de de opstart van mijn 3e bedrijf . Daarnaast ben ik ook een naam aan het opbouwen als dj, stand-up comedian en burlesque danser. Daarnaast vind ik het ook fijn om te overwinteren  in het buitenland terwijl ik als Online Business Manager & strateeg andere ondernemers ondersteun in het stroomlijnen van hun bedrijf.

Dit hoef jij niet allemaal te doen natuurlijk, maar het hoeft dus niet dat het combineren van een bedrijf met andere ballen in de lucht onhaalbaar is. Je hébt de mogelijkheid om door te groeien in eender welke situatie en het te doen op zo’n manier die fijn aanvoelt.

Let’s gooooo!