Ga meteen aan de slag met onze done-for-you worksheets!

Planning worksheets (9 eur)

Wat is het?

Helemaal klaar met de chaos in je week? Leer om je week beter te plannen en je hebt al half gewonnen! Met dit pakket gids ik je door de basisprincipes om je week beter voor te bereiden en een planning te creëren die bij jouw bedrijf past en je helpt om je doelen te behalen!

Wat krijg je?

Doelen worksheets (9 eur)

Wat is het?

Heb je veel wilde plannen maar op 1 of andere manier lukt het toch niet om hier tijd voor vrij te maken om ze te realiseren? Met het doelen pakket zorg jij ervoor dat tijd maken om aan je doelen te werken een routine wordt. Gedaan met eenmalig je doelen op te stellen om er vervolgens nooit meer naar te kijken… . Ik leer je de kneepjes van het vak, hou je bij de les en help om je doelen om te zetten in de realiteit!

Wat krijg je?

Get your shit together pakket (9 eur)

Wat is het?

Stap voor stap ga je door een reeks oefeningen waardoor je:

Wat krijg je?

Deze mensen gingen je voor:

Ik vond het pakket supergoed omdat Elisa heel veel praktische tips geeft die ik meteen kon toepassen. Het pakket was voor mij een grote meerwaarde waar ik steeds naar teruggrijp als het druk is. Ook de braindump template gebruik ik regelmatig als ik aan het piekeren ben en in mijn hoofd blijf zitten.
5/5
Ik besef door de verschillende stappen te doorlopen dat mijn planning helemaal niet realistisch en haalbaar was. Nu durf ik meer keuzes te maken en "nee" te zeggen o.b.v wat mijn prioriteiten en doelen zijn van de week. Ik voorzie ook meer reservetijd en evalueer wekelijks mijn planning zodat ik ook met een meer voldaan gevoel het weekend kan starten.
5/5
Door het pakket ga ik nu alles gaan inplannen. Doordat mijn prioriteiten duidelijk zijn kan ik beter grenzen stellen en ervaar ik meteen veel meer rust omdat ik weet dat alles wat ik wil doen ingepland staat. Ik ben me ook veel meer bewust van mijn energielekken. Ik verloor bv. heel veel tijd aan social media en transport, door dit slim in te plannen kan ik hier tijd op besparen.
5/5