Online cursus
Van Structuur naar Succes!

Want het is tijd om de ondernemer te worden die je wil zijn.

Structuur, focus en de mindset die ermee gepaard gaat, vormen geen prioriteiten in je business tot ze het wel zijn. Toen je met ondernemen begon, was ignorance immers bliss: je wist niet wat je niet wist en zelfstandig zijn was geweldig.

Maar maand na maand komen er nieuwe vragen in beeld, en groeit de berg die je aan het beklimmen bent.

Op dat moment, wanneer zowat elke beslissing tegengehouden wordt door een gebrek aan helderheid, snak je naar een concreet stappenplan.

Ik ken dat moment maar al te goed, want ik heb het zelf (heel) vaak meegemaakt: ondernemen is groeien en groeien doet pijn.

Ook bij de klanten die ik coach, herken ik die pijn. En zie ik het feestje als ze opgelost wordt.

Om ook jouw groei te begeleiden, heb ik een online cursus gebouwd rond de thema’s die in elke coaching aan bod kwamen.

Want je missie en aanbod zijn dan wel uniek; de aanpak achter de schermen hoeft dat niet te zijn.

In 12 modules met video’s en opdrachten, te volgen aan je eigen tempo, begeleid ik je van overweldiging naar structuur, en van structuur naar succes.

Is dit de gamechanger waar je naar op zoek bent?

Wat deze cursus kan betekenen voor jouw business (en hoofd)

Waar je nu tegenaan loopt

Wat mag je verwachten

Helemaal voor jou

Want je bent goed uit de startblokken geschoten met je onderneming, en nu bots je op het volgende obstakel: een gebrek aan structuur en focus houden je tegen om de impact te maken waar je voor kwam.

Je beseft tegelijk dat dat geen aangeboren talenten zijn, maar skills die je kan trainen.

Omdat je geen zin hebt in trial & error, zoek je die aanpak die een gamechanger betekent voor jouw business.

Je wil dat planning, efficiënt delegeren, grenzen aangeven en knopen doorhakken tot je sterktes gaan behoren, omdat je ze recht in de ogen durft kijken en actie onderneemt.

Je wil bovendien je eigen tempo kunnen volgen: je bent niet op zoek naar een zoveelste balletje om in de lucht te houden.

Je wil trots zijn op de ondernemer dat je aan het worden bent.

Extra: maandelijkse coaching

Wil je graag 1-op-1 begeleiding toevoegen aan dit traject? Plan dan een maandelijkse coaching call met mij in. Ik houd je accountable en coach je doorheen jouw uitdagingen.

Hoe gaat het in zijn werk?

De cursus is opgebouwd in 12 weken. Vandaar krijg je wekelijks een korte video  en een werkboek. Hierin beschrijf ik exact welke stappen nodig zijn die week om te doen.

Op die manier hoef jij er niet over na te denken maar gewoon het stappenplan te volgen. Na 12 weken heb je een bedrijf zoals een geoliede machine! Zonder 1000’en euro’s te betalen voor een Online Business Manager.

Je krijgt levenslang toegang tot de cursus dus je kunt deze, indien gewenst, ook op je eigen tempo volgen en bv. op een ander moment inplannen.

Wil je graag de accountability & 1:1 begeleiding? Dan kun je ook een maandelijkse 1:1 coaching call met mij inplannen. Ik hou je accountable en coach je op jouw uitdagingen

Welke resultaten kun je verwachten?

12 modules op jouw tempo

Elke module bestaat uit een video van ongeveer 15 minuten. Dankzij een actiegericht stappenplan kan je alles vlot toepassen op jouw business.

Stap 1

Doelen, visie & helderheid ontwikkelen

Stap 2

Planning en takenmanagement

Stap 3

Tijdsbesteding, prioriteiten en zone of genius

Stap 4

Interne organisatie, deel 1

Stap 5

Interne organisatie, deel 2

Stap 6

Focus: audit & acties

Stap 7

Mindset, overwhelm en perfectionisme

Stap 8

Efficiëntie en standaardisering

Stap 9

Bedrijfstructuur en delegeren

Stap 10

Energiemanagement en alarmbelplan

Stap 11

Uitstelgedrag

Stap 12

Structuurplan opstellen en evalueren​

Ik had het gevoel dat ik niet het maximale uit mezelf kon halen door mijn manier van werken. Elisa heeft ervoor gezorgd dat ik met praktische en onmiddellijk implementeerbare tips heel doelgericht en efficiënt aan de slag kan gaan.”
— Olivia, schoenenontwerpster

 

“Het altijd “druk druk druk” zijn is voor mij gestopt. Ik heb zelfs mijn collega’s geïnspireerd met mijn nieuwe manier van werken! Aanrader!”
— Liesbeth, ecologisch tuinontwerper

Je investering in
het traject

Eenmalig
€249

2 termijnen
€125/ maand

Hoe zou het voelen als je elke ambitie voor je bedrijf kon vertalen naar een plan met grote doelen, haalbare stappen en een feestje bij iedere mijlpaal?

(geweldig, toch?)

Bonussen die je ontvangt na inschrijving

Planning & doelen templates

(t.w.v. 27 euro): krijg jij weleens stress omdat je niet weet welke to do eerst aan te pakken? Geen idee hoe te beginnen aan jouw grootste doelen?

Plannen word je nieuwe, geheime wapen! Met deze done-for-you templates kun je zelf jouw tijd gaan inplannen om zo je doelen te bereiken. 

 

thuiswerken

Een werkboek over gewoontes

(t.w.v. 49 euro): we hebben allemaal wel zo onze goede en slechte gewoontes. Je hebt misschien al talloze keren geprobeerd om van die slechte gewoontes af te geraken, maar het lijkt je maar niet te lukken. 

In deze module toon ik je hoe je goede gewoontes kunt aanleren en slechte gewoontes kunt afleren, met inzichten vanuit wetenschappelijk onderzoek.

werken aan je bedrijf

Een lancering template

(t.w.v. 27 euro): een lancering van een nieuw product of dienst kan enorm stresserend zijn, waar start je in godsnaam?

Met een degelijke planning en voorbereiding sta je meteen 10 stappen verder én wordt het aangenamer.

In deze module toon ik je hoe ik dit aanpak.

Content planner

(t.w.v. 27 euro): Krijg je al spontaan hoofdpijn als je denkt aan alle content die je nog wilt schrijven maar het allemaal steeds wat last-minute gebeurd?

Door het gebruiken van een content planner kon ik mijn deze strategischer & efficiënter gaan inzetten (lees: betere resultaten en minder stress). 

Ik deel met jou mijn methode! 

Al jouw vragen over de cursus beantwoord

Hoe persoonlijk is de cursus?

De cursus is bedoelt om op je eigen tempo zelfstandig te verwerken. Ik heb de cursus zo behapbaar mogelijk gemaakt met alle materialen & informatie die je nodig hebt (templates, checklists, video’s, werkboeken, tutorials,…). Wil je toch graag persoonlijke begeleiding? Dan kun je steeds de extra maandelijkse 1:1 coaching sessies erbij nemen.

Hoeveel tijd kost de cursus voor mij?

Het gehele traject duurt 12 weken. Je ontvangt wekelijks een nieuwe videomodule en werkboek met oefeningen. Dit zal telkens ongeveer 1u duren per week om te bekijken en aan te vullen. Daarnaast dien je de inhoud te implementeren in jouw manier van werken. Ik zou dus rekenen op gemiddeld zo’n 1 à 2u per week dat je bezig bent met het bekijken van de informatie & het implementeren. Dit klinkt misschien veel maar dit is een investering om meer tijd te gaan besparen. Het is natuurlijk de bedoeling dat je door dit traject te gaan volgen net bewuster wordt van je tijdsbesteding en ook tijd gaat besparen.

Is de cursus online?

Klopt! Je vind alle modules, templates, video’s en materiaal op een online leeromgeving waar je levenslang toegang toe hebt.

Welke topics komen er aan bod in de cursus?

Mindset – productiviteit – planning – focusgewoontes – uitstelgedrag – breinvriendelijk werken – perfectionisme – grenzen stellen – energy management – automatiseren van je taken – tools & systemen – doelen stellen – je overweldigd voelen – je ideale tijdsbesteding – je eigen productief ritme.

Heb ik onbeperkt toegang tot de video's en de werkboeken?

Yes, de videomodules en de werkboeken zijn voor jou dus je kunt deze eindeloos opnieuw gebruiken. 

Is er een specifieke methode die ik ga aanleren?

Ik leer jou mijn framework aan om je bedrijf te structureren. Ik werk met een methode van analyseren, experimenteren, evalueren & bijsturen om een manier te vinden die past bij jou. We gaan dit toepassen op de verschillende puzzelstukken die van belang zijn om je zaak te laten groeien.

Ik ben nog geen zelfstandige of zelfstandige in bijberoep, is het traject dan ook voor mij?

Het traject is gericht op ondernemers dus je dient zelfstandige (in bijberoep) te zijn.