Als je op zoek bent naar de sweet spot tussen structuur en vrijheid in jouw business, dan ben je waar je moet zijn.

Ik ben Elisa
en ik help je om
je volgende level
te unlocken.

Het is misschien wel mijn grootste frustratie als ondernemer: te zien hoeveel goud verstopt blijft zitten wanneer structuur je zwakste schakel is.

Tevreden klanten, maar geen houdbare prijszetting. Een volle agenda, maar geen tijd voor operationele taken. Je bent overweldigd, je business voelt chaotisch. Je kwam voor de vrijheid, en voelt je meer dan ooit gevangen. Ambities worden bijgesteld, tot de vlinders in je buik op zijn.

Je bent niet alleen, en vooral: er is een oplossing.

Als structuurstrateeg en OBM herken ik een potentieel succesverhaal als ik er één zie. Ook al zit het goed verstopt in een op hol geslagen hamsterwiel. Ik help je met veel expertise (en West-Vlaamse nuchterheid) om opnieuw de vrijheid te voelen waarmee het allemaal begon.

Nee, ik werd niet met een meerjarenplan geboren. Ik denk niet in bullet points en spreek niet in kpi’s, in tegendeel: jarenlang plande ik zo weinig mogelijk—hoe impulsiever hoe liever, #yolo en #noregrets! Tot ik naast mij job als … een escape room startte met mijn toen-vriend-nu-man, en ik niet anders kon. Ik wilde zoveel tegelijk doen, en de enige manier was om het allemaal goed te plannen. Liever dat dan minder hooi op mijn vork te nemen: als creatieve generalist word ik blij van veel, en vooral van veel tegelijk.

De escape room bleek geen passie, maar structuur en ik: dat bleek Grote Liefde. En de kracht die het mij geeft om te realiseren waar ik voor kies, die gun ik jou ook. Daarom begeleid ik sinds 2020 voltijds ondernemers in hun zoektocht naar de structuur die hun creativiteit nodig heeft. Want het zijn niet bepaald vijanden, die twee. Eerder passionele lovers, als je ‘t mij vraagt.

Als een klant me zegt: "ik voel me eindelijk de ondernemer die ik wil zijn," dan word ik daar enorm gelukkig van.

Mijn life-savers

Trello

Braindump

losse eindjes afwerken

Alles beige

WhatsApp

Concertje meepikken

Werken vanuit je keuken

Waarom ik zot ben van mijn klanten

Ze weten dat ze uniek zijn en dat structuur maatwerk is, waar introspectie en actie voor nodig zijn.

Ze kennen de meerwaarde van een extra perspectief met ervaring en accountability.

Ze willen nu werken aan hun business , zodat die in de toekomst voor hen zal kunnen werken.

Get Shit Done — de podcast

Als je me echt wil leren kennen, luister dan naar de Get Shit Done-podcast. En houd een notitieboekje bij de hand: zuinig zijn is niet één van mijn kwaliteiten.

Op zoek naar een expert voor jouw online cursus?

Heb je een opleiding met ambitieuze deelnemers?
Zou structuur een hefboom kunnen zijn in het bereiken van hun doelen? Dan geef ik graag een hands-on masterclass of workshop.