Elisa even voorstellen…

Jouw  online business manager 

Hi, ik ben Elisa en ik help als Online Business Manager chaotische ondernemers met hun tijd, focus en organisatie zodat hun bedrijf op rolletjes loopt. 

Mijn eigen manier van werken

Zoals vele creatieve personen vind ik het heerlijk om nieuwe plannen en ideeën te bedenken. Ik hou van brainstormen en heb op een dag enorm veel nieuwe ideëen.  Na veel proberen & experimenteren vond ik mijn eigen manier van werken. Hoe ik tegelijk productief, flexibel en creatief kon zijn (en het tegelijk wel wat leuk & spontaan kon houden). Gepassioneerd door ondernemerschap en vastberaden om te tonen dat het anders kan dan alleen maar vliegen, rennen en weer doorgaan, maakte ik de sprong naar een fulltime eigen bedrijf. 
bio
Ik geef Elisa als coach een 10/10!”
Fantina Van Berendoncks
Fantiflow

 

Op een dag heb ik wel 100 ideëen

Ikzelf ben zeker niet geboren als een gestructureerd persoon. Ik ben een typisch creatief persoon met heel veel interesses en wilde plannen. Ik hou van brainstormen en heb wel 100 ideëen op een dag. 

Dat werd ook al snel duidelijk in mijn eerste job. Ik werkte in loondienst als project management consultant in enkele grote bedrijven. Hierbij begeleidde ik innovatie processen en procesoptimalisaties. 

Organisatie, planning, structuur en efficiëntie creëren speelden hier de hoofdrol en dat was ook het punt waar het vaak fout liep in het bedrijf. Dit kostte hen veel geld, tijd en energie helaas.

Het ging niet meer

Ik combineerde deze job in loondienst met een eigen bedrijf in Escape Room Games. Mijn tijd werd nog meer waardevol en het was des te belangrijker om mijn focus te behouden. 

Ik ging op zoek naar allerlei boeken, podcasts & blogs rond productiviteit, structuur & doelen behalen. Maar ik merkte heel snel dat sommige “klassieke” tips niet voor me werkten (zoals bv.: “start met je moeilijkste taak van de dag”, nee bedankt!). 

En daarnaast kostte me dit ook ontzettend veel tijd om alle info door te ploeteren (wat ik net niet had!).

over mij

Mijn eigen zoektocht naar productiviteit

Na veel proberen & experimenteren vond ik mijn eigen manier van werken. Hoe ik tegelijk productief, flexibel en creatief kon zijn (en het tegelijk wel wat leuk & spontaan kon houden). 

Deze nieuwe manier van werken gebruikte ik ook toen ik aan de slag ging in een start-up. Daar besefte ik des te meer hoe waardevol je tijd is, er zijn immers altijd 1000 ideeën maar slechts 24u op een dag… 

Als we niet met de juiste focus aan de slag gingen, zag je dit meteen gereflecteerd in de resultaten. Hoe sneller de groei, hoe sneller we op een plafond kwamen. 

Het neerzetten van een basis bleek heel belangrijk voor de verdere uitbouw van het bedrijf.

De puzzelstukjes kwamen samen

Ik merkte dat er zowel bij grote bedrijven, start-up’s als freelancers een gebrek was aan organisatie, overzicht, focus, structuur en planning waardoor het vaak fout liep. 

Tegelijk kreeg ik zelf steeds meer vragen hoe ik alles gedaan kreeg want ook in mijn persoonlijke leven bereikte ik enkele mooie doelen. Het bleek niet zo simpel om uit te leggen want het gaat niet enkel over productief zijn maar ook over focus, uitstelgedrag, grenzen stellen, doelen behalen enzovoort. 

Veel mensen hebben een stukje info van deze puzzel (over bv. time management OF doelen stellen) maar niet over het totaalplaatje. 

Als ik het kan, dan jij ook!

Dat bewustzijn rondom organisatie en focus wil ik dan ook graag meegeven aan de ondernemers waarmee ik werk. Maar als ik het kan leren, dan kan iedereen het! 

 

Een vliegende start in mijn tweede bedrijf

Ik haalde door het gebruiken van mijn eigen methode  meteen hele mooie resultaten in mijn tweede bedrijf. 

Na minder dan 6 maanden had ik mijn eerste 10k omzet, een uitverkochte lancering, een artikel in Bossy magazine, een spreekopdracht voor 400 personen en tientallen klanten geholpen. 

En dat zonder mezelf in een burn-out te werken. 

 

Durf in actie komen

Als online business manager vind ik het belangrijk dat ik jou alle handvaten aanreik zodat jij kunt kiezen welke manier, methode of tool het beste bij jou past. Er is ruimte om te experimenteren, te leren & feedback te geven. 

Maar dat vereist wel dat jij actie durft nemen. Je kunt ervoor kiezen om te blijven zeggen hoe weinig tijd je hebt of je kunt zelf de touwtjes in handen nemen en hulp zoeken. 

Dus neem die eerste stap en laat me je helpen om al je stoutste dromen waar te maken en het bedrijf te creëren waar je altijd al van droomde!

Wil je liever mijn verhaal horen? Luister dan hier naar mijn podcastaflevering waarin ik dit in geuren en kleuren vertel:

Wil je graag nog wat meer weten over mij? Hieronder nog enkele verrassende weetjes over mezelf! 

Nu weet je al wat meer over mij maar ik wil ook graag meer weten over wie jij bent en waar je van droomt. 

Ben jij klaar om actie te ondernemen? Denk je dat wij een match zijn?  

Kijk dan hier om te zien hoe ik je verder kan helpen.

Top