Nood aan een liefdevolle schop onder je kont?

En dat liefst op regelmatige basis?

In het Get Shit Done membership kun je een wekelijkse portie Elisa-power verwachten.

Genoeg ermee!
Elisa denkt met je mee, daagt je uit en houd je accountable.

“No bullshit, no fluff, we duiken meteen de kern in. Waar wil je naartoe de komende maand en hoe kun je daarnaartoe werken?”

Herken je het volgende:

We hebben allemaal dezelfde hoeveelheid tijd in een dag. Beyoncé, de president van Amerika, jij en ik. Hoe kan het dat sommige mensen dan zoveel meer bereiken in zoveel minder tijd?

Dat heeft allemaal te maken met planning, structuur en focus. Als je je dromen wilt realiseren, dan zijn dat de belangrijkste dingen om aan te werken. Ik geloof dat het voor iedereen mogelijk is om gestructureerd te worden en op die manier een succesvol bedrijf uit te bouwen.

Je moet alleen even weten hoe. Als je het “spel” van focus, structuur en planning snapt, dan krijgt je bedrijf (en jijzelf!) een enorme boost. Op dit moment laat je ontzettend veel kansen liggen voor je bedrijf, je weet dat er meer in zit. Maar als je alleen maar blijft gaan, gaan en gaan en geen tijd neemt om stil te staan, blijf je als een kip zonder kop rennen en veranderd er niets.

Hoe fijn zou het zijn als jij:

"

Hallo, ik ben Elisa jouw structuur strateeg

"

Mijn vrienden zouden mij omschrijven als iemand heel gedreven die weet wat ze wil. Iemand enthousiast, goedlachs en met veel energie. Een teamplayer die andere in beweging kan brengen en impact heeft op een groep. Ze zouden waarschijnlijk ook zeggen dat ik goed advies kan geven, weinig geduld heb en heel erg hangry kan zijn. Als ze een issue hebben, bellen ze mij want ik weet altijd wat te doen.

Ik heb zelf gewerkt in grote bedrijven, bij start-up’s en 2 bedrijven opgericht. Tijdens de oprichting van mijn 1e bedrijf, in combinatie met een job in loondienst werd het me allemaal te veel: ik evolueerde richting een burn-out.

Ik had geen andere keuze dan te leren hoe ik productief, georganiseerd en efficiënt kon werken maar vond hier heel weinig resources over. Enkele time management tips gingen me niet verder helpen…Na jarenlang zelf researchen, experimenteren en kennis vergaren ontwikkelde ik mijn eigen methode.

Bij veel solopreneurs merk ik een sterk verlangen naar vrijheid. Ik vind het zo jammer om te zien dat gepassioneerde ondernemers die echt goed zijn in hun vak, dit niet bereiken door een gebrek aan ondernemers skills. Je kunt het immers leren om meer gestructureerd door het leven te gaan! 

En daar ga ik jou bij helpen. Door mijn eigen methode toe te passen bij de opstart van mijn bedrijf had ik na minder dan 6 maanden al een uitverkochte lancering, 10k omzet/ maand en ik ging van 500 naar 1500 volgers. Bovendien ging ik van 65u werken naar 30u werken per week op enkele maanden.

Ik werk hierbij jaarlijks 3 maanden vanuit het buitenland zonder aan omzet in te boeten. In die 30u manage ik mijn eigen bedrijf met gemiddeld zo’n 15-tal coaching klanten tegelijk en beheer ik 4 andere bedrijven als online business manager.

En dat allemaal met veel plezier, rust en vertrouwen. Ik geloof er heilig in dat dit niet had gekund zonder focus, strategie, structuur en planning. Ook jij kunt dit, en ik kan je vertellen hoe.

Als structuur coach en online business manager weet ik exact waar jij tegenaan loopt en wat er nodig is om jou als ondernemer en je zaak naar het volgende niveau te brengen.

Dit is wat Trees Accou (copywriter) vond van mijn coaching:

“De coaching van Elisa kwam er op een moment dat mijn bijberoep heel hard begon te gaan. Ik kan eerlijk zeggen dat ik zonder haar hulp al verdronken was in alle taken die op mijn lijstje staan. Ze leerde mij prioritiseren, plannen, nee zeggen én vieren. Als je niet op tijd incheckt bij jezelf, doe je maar wat en werk je niet naar je doelen toe.”

Kies de optie die het beste bij je past:

Basic membership

Prijs: 1e maand 149 euro (eenmalig te betalen voor de kick off sessie) + 79 eur per maand

Premium membership

Prijs: 1e maand 149 euro (eenmalig te betalen voor de kick off sessie) + 119 eur per maand

Welke resultaten kun je verwachten uit het membership

“ De coachingsessies van Elisa hebben echt een totaal andere wereld voor mij geopend. Doelen stellen en zo stap voor stap naar het eindresultaat werken, werken aan je mindset om steeds beter in het leven te staan en dat het oké is als het even slecht gaat.. Het heeft me echt geholpen in mijn weg als zelfstandige.”