Meer omzet en vrijheid met een team

Heb je een succesvolle zaak maar ben je zelf de grootste bottleneck?

Het ondernemerschap een rollercoaster noemen is een understatement. Ook jij hebt ongetwijfeld je eigen ondernemersverhaal met ups & downs.  

Je startte ooit met de droom om vrij te zijn als ondernemer. In de praktijk merk je daar helaas minder en minder van.

Het lijkt wel naarmate je bedrijf groeit, je bedrijf steeds meer je leven overneemt. Bovendien ben je het beu om er alleen voor te staan en zelf overal aan te denken. 

Doet onderstaande een belletje rinkelen?

Niet meteen de vrijheid waar je zo van droomde als ondernemer. 

Het liefst van al wil je meteen door naar het volgende niveau. Eentje met rust in je hoofd, een team & systemen waar je 100% kunt op vertrouwen & eens een vakantie zonder stiekem je laptop mee te zeulen.

Tijd om de zaken meer professioneel aan te pakken.

Maar dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Je hebt al zoveel op je bord en waar begin je in godsnaam?

Daarom heb je nood aan een co-pilot die je helpt om een stap terug te nemen en terug grip te krijgen op de chaos in je zaak. Te analyseren waar het beter kan en je helpt om shit te fixen. Geen high-level business coach die je standaard adviezen geeft maar iemand die het met jou doet op een praktische, no-bullshit manier. 

Van doing-all-the-things naar dat-loopt-hier-op-rolletjes. 

In dit traject bundel ik al mijn kennis van de afgelopen jaren: mijn jarenlange ervaring bij corporates en het helpen opschalen van online ondernemers naar miljoenenbedrijven.

Eind 2022 stuurde ik  5 remote teams aan van +25 personen, leidde ik +10 lanceringen in goede banen en als OBM hielp ik mijn klanten om bijna 1,5 miljoen omzet te genereren. 

Door deze succeservaringen weet ik hoe een gefundeerde structuur & organisatie niet-te-ontbreken zijn voor je bedrijf.

In het CEO traject word ik voor minimum 3 maanden jouw partner in crime en neem ik je bij de hand om stap voor stap jouw zaak te structureren en professionaliseren. Ook een fan van Kamal Kharmach in het tv-programma Andermans Zaken? Dat is wat je kunt verwachten uit deze samenwerking.

Ik analyseer de verschillende domeinen in je bedrijf & stel een strategisch groeirapport op. In een 1:1 live sessie duiken we maandelijks diepgaand in de strategie & acties. En nadien klinken we met champagne op jouw behaalde successen. 

Voor wie is dit traject?

Het traject is voor ondernemers die snel gegroeid zijn maar nog niet de structuur in hun bedrijf hebben om die groei te ondersteunen en verder op te schalen.

Je besteedt al enkele zaken uit aan freelancers (zoals bv. Facebook ads, content creatie, grafisch design, copy, je website, admin of techniek) of wilt hier graag naartoe werken maar ziet door de bomen het bos niet. Je merkt dat je operationele werking achterloopt op het niveau van professionaliteit die je eigenlijk zou willen bieden aan je klanten.

Welke tijdsinvestering wordt er van mij verwacht in dit traject?

Ik zal als project leider van dit traject de lead nemen en versnellen of net vertragen waar nodig. Je kunt er dus op rekenen dat ik steeds jouw tempo volg.

Maar eerlijk is eerlijk, op 5 minuten per week kun je je bedrijf niet gaan structureren. Ik zal waar mogelijk het uitvoerende werk op mij nemen (denk aan het uitschrijven van processen, gesprekken met teamleden of instellen van systemen) en de grootste tijdsinvestering voor jou zal onze maandelijkse sessie zijn van 3u en tijdens de audit om de nodige informatie aan te leveren.

Dit traject is een tijdsinvestering die de rest van je werktijd zal renderen. 

Welk resultaat kan ik verwachten?

Dit is afhankelijk van jouw situatie als ondernemer. In de eerste fase duik ik diep in jouw bedrijf om de pijnpunten bloot te leggen.

Vandaar stel ik een groeirapport op met heel concrete acties om jouw doel te bereiken (of dat nu meer tijd is voor jou als ondernemer om te werken aan je zaak, meer klanten kunnen bedienen of een bedrijf op automatische piloot). 

 

Welke thema’s komen aan bod?

Wat er inhoudelijk aan bod komt, hangt af van wat er uit de eerste fase naar voren komt.

Enkele voorbeelden van vragen waarmee ik je kan helpen:

hoe breng ik structuur aan in mijn week? Hoe kan ik meer gaan automatiseren? Hoe begin ik met het uitbesteden van taken? Hoe zorg ik dat de informatie in m’n hoofd overgebracht wordt naar mijn freelancers? Hoe kan mijn bedrijf meer onafhankelijk van mij draaien? Hoe zorg ik dat alle operationele taken op een vlotte manier gebeuren?

Wat is de kostprijs van het traject?

Op basis van de business scan wordt een definitieve offerte opgemaakt.

De prijs is afhankelijk van het uitvoerende werk die ik uitvoer. De startprijs is 3500 eur voor een traject van 3 maanden. 

Sounds good? Met mij kennismaken en jouw wilde plannen bespreken maar heb je toch nog enkele vragen? Dat kan! Ik vind het belangrijk om een match te voelen tussen ons, vandaar kun je hieronder met mij een vrijblijvende kennismaking inplannen.

Niet gevonden wat je zoekt? Ik bekijk graag met jou de mogelijkheden voor een oplossing op maat in een kennismaking.