Deze cursus komt terug in het najaar.

Zet je hier alvast op de wachtlijst.

Online cursus: van structuur naar succes

In 12 weken van chaos in je zaak naar een geoliede machine om je doelen te bereiken

Je wilt heel veel.
Hebt hele mooie ideeën voor je bedrijf.

Maar de uitvoering? Dat is een ander paar mouwen. Het is vaak chaos in je bedrijf: je vergeet actiepunten & afspraken, hebt geen tijd voor je belangrijke projecten en holt als een kip zonder kop door je dagen.

Je prioriteitenlijstje wordt te lang om aan te pakken en dat geeft je een enorm overweldigd gevoel. Je probeerde al vanalles maar niets blijft echt “plakken”.

Je merkt dat deze chaos jou belemmert om je doelen waar te maken. Om nog maar te zwijgen van de onrust in je hoofd…

In mijn cursus help ik jou om de boel aan te pakken in 12 weken. Stap per stap. Samen.

Zet je hier op de wachtlijst voor de editie van dit najaar​

  Built with ConvertKit

  Wanneer wordt het ooit rustiger?

  Je hoopt steeds dat het een bepaalde periode wel rustiger wordt en dat je dan eindelijk de tijd zal hebben om dit eens echt aan te pakken.

  Je mailbox opgeruimd, een deftige planning opmaken & volgen, eindelijk eens niet meer dat droom project uitstellen, je marketing serieus aanpakken, meer strategisch gaan werken of de cursussen bekijken die je aankocht maar stof vergaren.

  Maar helaas lijkt die rustige periode steeds verder op te schuiven

  Er is altijd wel iets wat dringender je aandacht nodig heeft want jij houdt veel ballen in de lucht. Of het nu een klant is die een dringende vraag stelt of een deadline die je moet halen.

  Je hebt geen rust in je hoofd is om de organisatie en structuur te gaan aanpakken waardoor heel veel to do’s blijven liggen en jouw frustratie elke dag groeit.

  “It’s time to get organized”

  Hoe zou het voor jou zijn als jij: 

  • Je werk efficiënter kan aanpakken en daardoor uren per week bespaart
  • Meer rust in je hoofd krijgt
  • Voldoening krijgt na een werkdag omdat je zo productief was
  • Beter kunt focussen
  • Elke dag weet wat je prioriteiten zijn
  • Organisatie in je manier van werken

  Welkom bij mijn online cursus!

  In dit 12 weken stappenplan neem ik je wekelijks bij de hand hoe je kunt zorgen voor meer focus, structuur, rust & het bereiken van je doelen in je zaak.

  Ik weet dat jij al heel wat op je bord hebt momenteel. Maar je beseft ondertussen ook dat je op deze manier niet verder kunt werken: je blijft kabbelen in je zaak en het kost je heel veel stress.

  Daarom creëerde ik deze online cursus om je te helpen stap per stap de chaos in je bedrijf aan te pakken. Het enige wat jij dient te doen? Mijn stappenplan volgen.

  Hoe gaat het in zijn werk?

  We starten 22 mei met de 12 weken van de cursus. Vandaar krijg je wekelijks een video van 20 à 30 minuten en een werkboek. Hierin beschrijf ik exact welke stappen nodig zijn die week om te doen.

  Op die manier hoef jij er niet over na te denken maar gewoon het stappenplan te volgen. Na 12 weken heb je een bedrijf zoals een geoliede machine! Zonder 1000’en euro’s te betalen voor een Online Business Manager.

  Je krijgt levenslang toegang tot de cursus dus je kunt deze, indien gewenst, ook op je eigen tempo volgen en bv. op een ander moment inplannen.

  Wil je graag de accountability & 1:1 begeleiding? Dan kun je ook een maandelijkse 1:1 coaching call met mij inplannen. Ik hou je accountable en coach je op jouw uitdagingen.

  Hoe gaat het in zijn werk?

  We starten 22 mei met de 12 weken van de cursus. Vandaar krijg je wekelijks een video van 20 à 30 minuten en een werkboek. Hierin beschrijf ik exact welke stappen nodig zijn die week om te doen.

  Op die manier hoef jij er niet over na te denken maar gewoon het stappenplan te volgen. Na 12 weken heb je een bedrijf zoals een geoliede machine! Zonder 1000’en euro’s te betalen voor een Online Business Manager.

  Je krijgt levenslang toegang tot de cursus dus je kunt deze, indien gewenst, ook op je eigen tempo volgen en bv. op een ander moment inplannen.

  Wil je graag de accountability & 1:1 begeleiding? Dan kun je ook een maandelijkse 1:1 coaching call met mij inplannen. Ik hou je accountable en coach je op jouw uitdagingen.

  Welke resultaten kun je verwachten?

  • Je weet elke dag wat je te doen om jouw doelen te bereiken
  • Na een dag werken heb je voldoening en rust in je hoofd
  • Je zult efficiënter werken en hebt enkele extra uren per week meer
  • Je bedrijf & manier van werken wordt professioneler

  Investering voor de cursus: 399 eur (excl. BTW)  

  Opgelet: dit gaat om een pilot cursus dus deze prijs komt niet meer terug

  Zet je hier op de wachtlijst voor de editie van dit najaar​

   Built with ConvertKit

   Graag extra maandelijkse 1:1 coaching? Dat kan!
   Kostprijs: 299 eur (excl. BTW)

   Ik heb het gevoel dat ik enorm veel “wijzer” ben geworden over mijn manier van werken. Ik wist wel waar ik mee worstelde, maar ik wist niet HOE ik het moest aanpakken en dankzij jou heb ik daar al veel beter zicht op en heb ik hands-on tips over hoe ik concreet aan de slag kan! Ervoor had ik het gevoel dat ik niet het maximale uit mezelf kon halen door mijn manier van werken. Elisa heeft ervoor gezorgd dat ik met praktische en onmiddellijk implementeerbare tips heel doelgericht en efficiënter aan de slag kan gaan. (Olivia, schoenenontwerpster)
   5/5
   Ik geef Elisa een 10/10 als coach! Ze gaf heel veel inzichten en tips die ik meteen praktisch kon toepassen. Geen onnodige blabla maar to the point. Dat had ik nodig ! Het altijd “druk druk druk” zijn is voor mij gestopt en door mijn focusuren kan ik werken aan de zaken die belangrijk zijn voor mij en op die manier veel meer genieten van mijn zaak. Ik heb zelfs mijn collega’s geïnspireerd met mijn nieuwe manier van werken! Aanrader!

   Liesbeth Vereecken
   Ecologisch tuinontwerper
   5/5

   Bonussen die je ontvangt na inschrijving

   Planning & doelen templates

   (t.w.v. 27 euro): krijg jij weleens stress omdat je niet weet welke to do eerst aan te pakken? Geen idee hoe te beginnen aan jouw grootste doelen?

   Plannen word je nieuwe, geheime wapen! Met deze done-for-you templates kun je zelf jouw tijd gaan inplannen om zo je doelen te bereiken. 

    

   thuiswerken

   Een werkboek over gewoontes

   (t.w.v. 49 euro): we hebben allemaal wel zo onze goede en slechte gewoontes. Je hebt misschien al talloze keren geprobeerd om van die slechte gewoontes af te geraken, maar het lijkt je maar niet te lukken. 

   In deze module toon ik je hoe je goede gewoontes kunt aanleren en slechte gewoontes kunt afleren, met inzichten vanuit wetenschappelijk onderzoek.

   werken aan je bedrijf

   Een lancering template

   (t.w.v. 27 euro): een lancering van een nieuw product of dienst kan enorm stresserend zijn, waar start je in godsnaam?

   Met een degelijke planning en voorbereiding sta je meteen 10 stappen verder én wordt het aangenamer.

   In deze module toon ik je hoe ik dit aanpak.

   Content planner

   (t.w.v. 27 euro): Krijg je al spontaan hoofdpijn als je denkt aan alle content die je nog wilt schrijven maar het allemaal steeds wat last-minute gebeurd?

   Door het gebruiken van een content planner kon ik mijn deze strategischer & efficiënter gaan inzetten (lees: betere resultaten en minder stress). 

   Ik deel met jou mijn methode! 


   Hallo, ik ben Elisa jouw Online Business Manager


   Ik heb zelf gewerkt in grote bedrijven, bij start-up’s en 2 bedrijven opgericht. Tijdens de oprichting van mijn 1e bedrijf, in combinatie met een job in loondienst werd het me allemaal te veel: ik evolueerde richting een burn-out.

   Ik had geen andere keuze dan te leren hoe ik productief, georganiseerd en efficiënt kon werken maar vond hier heel weinig resources over. Enkele time management tips gingen me niet verder helpen…Na jarenlang zelf researchen, experimenteren en kennis vergaren ontwikkelde ik mijn eigen methode. Als ik het kan, kan jij het ook!

   Bij veel solopreneurs merk ik een sterk verlangen naar vrijheid.

   Ik vind het zo jammer om te zien dat gepassioneerde ondernemers die echt goed zijn in hun vak, dit niet bereiken door een gebrek aan organisatie skills. Je kunt het immers leren om meer gestructureerd door het leven te gaan! 

   En daar ga ik jou bij helpen. Door mijn eigen methode toe te passen bij de opstart van mijn bedrijf had ik na minder dan 6 maanden al een uitverkochte lancering, 10k omzet/ maand en ik ging van 500 naar 1500 volgers. Bovendien ging ik van 65u werken naar 30u werken per week op enkele maanden.

   In 2022 werkte ik 3 maanden vanuit het buitenland zonder aan omzet in te boeten en met een werkweek van gemiddeld 25u per week. Ik had eigen 1:1 coaching klanten, het creëren van digitale producten,  beheren van social media accounts, een nieuwsbrief en podcast en ik beheerde alle projecten, lanceringen en teams in 3 andere (miljoenen)bedrijven (>20 teamleden) als online business manager. In 2023 wil ik dit nog verder gaan opschalen.

   En dat allemaal met veel plezier, rust en vertrouwen. Ik geloof er heilig in dat dit niet had gekund zonder focus, strategie, structuur en planning. Ook jij kunt dit, en ik kan je vertellen hoe.

   Als online business manager weet ik exact waar jij tegenaan loopt en wat er nodig is om jou als ondernemer en je zaak naar het volgende niveau te brengen.

   Al jouw vragen over de cursus beantwoord

   Hoe persoonlijk is de cursus?

   De cursus is bedoelt om op je eigen tempo zelfstandig te verwerken. Ik heb de cursus zo behapbaar mogelijk gemaakt met alle materialen & informatie die je nodig hebt (templates, checklists, video’s, werkboeken, tutorials,…). Wil je toch graag persoonlijke begeleiding? Dan kun je steeds de extra maandelijkse 1:1 coaching sessies erbij nemen.

   Hoeveel tijd kost de cursus voor mij?

   Het gehele traject duurt 12 weken. Je ontvangt wekelijks een nieuwe videomodule en werkboek met oefeningen. Dit zal telkens ongeveer 20 à 30 min. duren per week om te bekijken en aan te vullen. Daarnaast dien je de inhoud te implementeren in jouw manier van werken. Ik zou dus rekenen op gemiddeld zo’n 1 à 2u per week dat je bezig bent met het bekijken van de informatie & het implementeren. Dit klinkt misschien veel maar dit is een investering om meer tijd te gaan besparen. Het is natuurlijk de bedoeling dat je door dit traject te gaan volgen net bewuster wordt van je tijdsbesteding en ook tijd gaat besparen.

   Is de cursus online?

   Klopt! Om zowel voor jou als mij tijd te besparen, gebeuren de sessies via videocall en ben ik daarnaast bereikbaar via mail en Whatsapp voor al je grote & kleine vragen.

   Welke topics komen er aan bod in de cursus?

   Mindset – productiviteit – planning- focusgewoontes – uitstelgedrag – breinvriendelijk werken – perfectionisme – grenzen stellen – energy management – automatiseren van je taken – tools & systemen – doelen stellen – je overweldigd voelen – je ideale tijdsbesteding – je eigen productief ritme.

   Heb ik onbeperkt toegang tot de video’s en de werkboeken?

   Yes, de videomodules en de werkboeken zijn voor jou dus je kunt deze eindeloos opnieuw gebruiken. Ook de coaching sessies worden opgenomen dus deze kun je ook later nog eens opnieuw bekijken.

   Is er een specifieke methode die ik ga aanleren?

   Ik leer jou mijn framework aan om je bedrijf te structureren. Ik werk met een methode van analyseren, experimenteren, evalueren & bijsturen om een manier te vinden die past bij jou. We gaan dit toepassen op de verschillende puzzelstukken die van belang zijn om je zaak te laten groeien.

   Ik ben nog geen zelfstandige of zelfstandige in bijberoep, is het traject dan ook voor mij?

   Het traject is gericht op ondernemers dus je dient zelfstandige (in bijberoep) te zijn.

   Is er nog iets onduidelijk of heb je een vraag? Stuur me gerust een mail en ik help je graag verder: 

   elisa.vergote@ludens-coaching.be

   Als je niets verandert aan je manier van werken, zul je je gestrest blijven voelen en je doelen niet bereiken. Het zal niet plots magisch rustig worden.

   Zet je hier op de wachtlijst voor de editie van dit najaar

    Built with ConvertKit