Werk met mij

de mogelijkheden;

boek

HELPSESSIE

Je zit even volledig vast met je planning en wilt snel geholpen worden. Je voelt je overweldigd, gestresseerd en weet niet meer waar te beginnen. Je weet dat het tijd is voor verandering maar je weet niet hoe. Elisa to the rescue! In een persoonlijke videocall sessie van 2u deel ik met jou al mijn kennis en zorg ik voor concrete handvaten zodat je terug verder kunt!  

Coaching traject

1 – OP – 1 COACHING TRAJECT

In het Get Shit Done coaching traject gaan we 2 maanden aan de slag met jouw focus & tijdsbesteding. Als jouw persoonlijke coach begeleid ik je in alle verschillende aspecten rondom productiviteit zodat jij je doelen kunt behalen en meer rust & overzicht kan ervaren. Elke week bespreken we een nieuw topic rondom productiviteit en gaan we jouw vooruitgang & issues evalueren.

Helpsessie

Snel hulp nodig? Elisa to the rescue!

Zie je het even niet meer zitten? Ben je volledig overweldigd door je steeds langer wordende to do lijst waar maar nooit een einde lijkt aan te komen? Let me help jou! Op basis van een korte intake survey, stel ik een sessie van 2u samen op basis van jouw noden. In 2u gaan we concreet aan de slag met jouw issues en geef ik je concrete handvaten waarmee je verder aan de slag kunt en je meteen minder overweldigd voelt door al je to do’s & plannen. Ik help je met zaken zoals perfectionisme, uitstelgedrag, plannen, doelen opstellen & leren gefocust werken. Kortom alle zaken die ervoor zorgen dat jij niet productief kunt werken.

Kostprijs: 49,- euro (excl. BTW)

1-op-1
Coaching Traject

Hoe zou het voor je zijn als…

 • Je aan het einde van de week een voldaan & relaxed gevoel hebt omdat je alle belangrijke taken hebt afgerond.
 • Je ten allen tijde overzicht en focus hebt.
 • Meer tijd & rust voor de zaken die er echt toe doen zoals tijd met familie en vrienden.
 • Een realistische tijdsplanning waardoor je nooit meer in tijdnood.
 • Bereiken van je grootste dromen en doelen door het opmaken van een realistisch stappenplan.

Heb jij ook een heleboel wilde dromen? Wil je impact maken op de wereld maar lijkt het je aan tijd te ontbreken? Je agenda wordt steeds voller, je stressniveau stijgt en je takenlijst wordt steeds groter maar toch lijk je niet vooruit te gaan.

Daar ga ik je bij helpen!

Het is mijn missie om je te helpen je doelen in werkelijkheid te brengen. Ik help je bij het creëren van orde en overzicht in je werk. We gaan experimenteren, evalueren & terug bijsturen zodanig dat jij voor jezelf weet wat je nodig hebt om productief & gefocust aan de slag te gaan. Zo ontstaat er tijd en ruimte in je hoofd om te werken AAN je bedrijf zodat je bedrijf kan groeien!

2 maanden gaan we aan de slag:  

 • In kaart brengen van je huidige tijdsbesteding & je ideale tijdsbesteding.
 • We gaan aan de slag met je mindset rondom productiviteit & creativiteit.
 • Opstellen van je doelen zodat je de juiste focus behoudt.
 • Experimenteren met een productief ritme dat voor jou werkt.
 • Prioritiseren: bijzaak van hoofdzaak onderscheiden.
 • Werken aan het gevoel van “overweldigd zijn”.
 • Het ontwikkelen van je focusgewoontes zodat je minder afgeleid wordt en productief zijn een gewoonte wordt.
 • Een planning opstellen waaraan je je moeiteloos kunt houden.
 • Grenzen aangeven zodat je geen werk aanneemt die eigenlijk niet in je planning past.
 • Evalueren van bestaande tools & systemen in je takenpakket.
 • Een visie ontwikkelen rondom je toekomstige takenpakket zodat je hier nu al pro-actief mee aan de slag kunt.
 • Een community van gelijkgestemden die je accountable houden.

Wat kun je verwachten uit het coaching traject?

Een blijvende verandering

Door je nieuwe mindset, manier van werken & focusplan heb je steeds een stevige basis waar je kunt op verder bouwen. Een investering waar je nog lang de vruchten van zult plukken!

Actie in de taxi

Als coach daag ik je uit tot een experimentele houding. We gaan samen actie ondernemen zodat we kunnen leren, evalueren en bijsturen en uiteindelijk heel helder weten wat wel en niet werkt voor jou

1-op-1 contact

Ik ben beschikbaar voor al jouw kleine & grote vragen en ben je grootste cheerleader along the way! We spreken elkaar wekelijks gedurende 2 maanden zodat we steeds vooruitgang blijven boeken.

Snel resultaat

Als coach is jouw succes mijn grootste drijfveer! We gaan in het begin stevig aan de slag waardoor je meteen resultaat zult merken in jouw stressniveau én de groei van je bedrijf.

Kostprijs: 457,- euro (excl. BTW)

Deze mensen gingen je voor:

Ik ben een workaholic en heb zoals veel mensen geen idee hoe ik mijn werk efficiënt kan inplannen als diëtiste en dat geeft me veel stress. Gelukkig heeft Elisa mij geholpen. Ze is een echte professional en denkt steeds mee met jouw situatie. Ze laat jou zoeken naar een productieve manier van werken die bij jou past. Hierdoor heb ik een plan waar ik altijd op kan terugvallen als het minder goed gaat met mijn focus & structuur.
5/5
 Ik heb het gevoel dat ik enorm veel "wijzer" ben geworden over mijn manier van werken. Ik wist wel waar ik mee worstelde, maar ik wist niet HOE ik het moest aanpakken en dankzij jou heb ik daar al veel beter zicht op en heb ik hands-on tips over hoe ik concreet aan de slag kan! Ervoor had ik het gevoel dat ik niet het maximale uit mezelf kon halen door mijn manier van werken. Elisa heeft ervoor gezorgd dat ik met praktische en onmiddellijk implementeerbare tips heel doelgericht en efficiënter aan de slag kan gaan.
5/5
Voor onze samenwerking hadden we enkel een visie. Door met Elisa samen te werken hebben we onze manier van werken en taken veel meer gestructureerd. We weten nu exact wat we elke dag moeten doen om onze grotere doelen te behalen. Elisa weet van aanpakken en werkt vastberaden en zeer gedreven. Ze was ook steeds voorbereid en kon ons gestructureerd wegwijs maken bij de verder oprichting van onze onderneming. Het gaf een boost aan onszelf en ons project door met haar te werken! Bedankt!
5/5