Hoe kan ik je helpen?

Online cursus: Van structuur naar succes

Als groeiende ondernemer merk je dat meer structuur belangrijk is maar je ziet het bos door de bomen niet meer. Je wilt iemand die je stap voor stap toont hoe je dit kunt aanpakken en je wilt dit op eigen tempo aanpakken.

Mijn belofte: In dit 12 weken stappenplan leer ik jouw mijn methode om jouw doelen te bereiken door meer structuur & organisatie aan te brengen in je bedrijf.

1-op-1 coaching

Jij bent een ambitieuze ondernemer maar merkt dat de chaos je groei tegenhoudt. Je wilt meteen goed doorpakken en een sidekick hebben die je helpt om structuur en organisatie in je bedrijf te implementeren. Elisa denkt me je mee, tackelt je obstakels en motiveert je om verder door te groeien.

Mijn belofte: Meer structuur, groei en vrijheid in je bedrijf door het aanleren van mentale en praktische skills.

OBM Diensten

Je team groeit maar je hebt zelf geen tijd of zin om de structuur aan te pakken? Ik manage de operationele kant in je bedrijf zodat jij kunt focussen waar je goed in bent. Als jouw rechterhand zorg ik dat je ontzorgt bent over de dagelijkse to do's en fungeer ik als jouw klankbord. Denk aan structuur aanbrengen, je team aansturen, projecten opvolgen en al je wilde ideeën vertalen naar succes.

Mijn belofte: Ik regel de operationele zaken in je bedrijf en je team zodat jij je kunt focussen op waar je goed in bent.

Template pakketten

Zelf aan de slag gaan maar mis je enkele handvaten? Met behulp van de trainingen en templates kun jij op een laagdrempelige manier aan de slag.

Mijn belofte: Ik geef je ready-to-use handvaten die je meteen kunt implementeren voor snel resultaat: meer structuur in je bedrijf en rust in je kop!

Membership

Regelmatig een schop onder je kont van Elisa nodig om stappen te zetten richting je doelen? Ze coacht jou wekelijks in een korte boost call zodat je wekelijks weet wat te doen. Uitstelgedrag? Overweldigd? Niet weten wat je prio’s zijn? Dat is vanaf nu verleden tijd!

Mijn belofte: Ik geef je de basis mee naar een georganiseerd bedrijf en hou je accountable.

1:1 traject CEO's

Nood aan een co-pilot die je helpt om de fundamenten in je bedrijf te structureren en professionaliseren op enkele maanden? Ik fungeer als project manager, voer uit waar nodig en zorg ervoor dat jij op enkele maanden een stevige bedrijfsstructuur hebt die je groei ondersteunt.

Mijn belofte: Ik fix de chaos in je bedrijf & bouw een solide bedrijfsstructuur.