Wil jij ook graag meer omzet met minder moeite met behulp van 1 marketingkanaal?

Ikzelf vind het altijd heel leuk om op Instagram inspiratie en tips te delen én, we gaan er niet flauw over doen, het is ook een belangrijke bron van inkomsten voor mijn bedrijf.

Maar toch heb ik al een hele weg afgelegd als het gaat over op een efficiënte manier content maken, verkopen via Instagram en de fun niet te verliezen (altijd belangrijk voor mij!).

Ik merk dat ik niet de enige ben die worstelt met Instagram dus ik kan je met veel plezier een shortcut aanbieden. Minder moeite steken in Instagram maar er wel elke dag meer resultaat uit halen.

Niet meer enorm veel tijd aan verspillen.

Minder tijd prullen in Canva.

Het uiteindelijk beu zijn en er helemaal mee stoppen om dan na enkele weken met het rood op de wangen terug te keren.

Kortom: Te veel tijd in Instagram steken voor te weinig resultaat.

Het kan ook anders. Je moet alleen even weten hoe.

Ik wil je dan ook graag The Instagram Academy tippen van Nies Cools. Ik heb als haar Online Business Manager een uniek kijkje achter de schermen in haar zaak en ik kan je dus met de hand op het hart zeggen: haar cursussen leveren resultaat op. Haar klanten zijn razend enthousiast over hun resultaten want haar aanpak werkt.

En dat merk je ook bij de huidige lancering van Nies: door haar Instagram kanaal haalt ze omzetten waar menig ondernemer maar van kan dromen (inclusief mezelf).

Investeren in je skills om via Instagram moeiteloos en efficiënt te verkopen, dat is investeren in de toekomst. Een slimme keuze die je altijd gaat opleveren. Zeg dat ik het gezegd heb 😉

Hier vind je meer informatie over de cursus van Nies.

You are welcome ;)!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *